Liga 1

Mihai Pintilii, apărat de un jucător de la CSA Steaua: „Ce fac în cei 6 ani în care nu pot să muncesc? Din ce îmi întrețin familia?”

Articol de Cătălin Stroia, Valentin David (video)  —  Sunday, 05 March 2023

Marcator al unui gol în CSA Steaua - Minaur Baia Mare 3-0, Adrian Popa a vorbit despre FCSB și despre situația fostului său coleg, Mihai Pintilii.

Antrenorul de facto al celor de la FCSB nu poate da indicații în timpul meciului pentru că nu are licență, fiind trecut pe foaie ca delegat. Azi, Adi Popa i-a luat apărarea lui Pintilii, suspendat 4 etape după ce Școala de Antrenori l-a reclamat la Comisia de Disciplină.

VIDEO Adi Popa: „Voi ajunge și eu în situația lui Pintilii. Ce fac în cei 6 ani în care nu pot să muncesc?”

„Dacă așa sunt regulile. Este frustrant. Probabil voi ajunge și eu în situația în care mă voi retrage și va trebui să urmez o școală ca să obțin o licență de antrenor sau licența PRO ca să pot să profesez.

Ce fac în cei 6 ani în care nu pot să muncesc? Din ce îmi întrețin familia? Aici trebuie găsită o soluție. 

Jucătorii care se retrag, mai ales cei care au jucat la un nivel mare, la națională, EURO sau în cupele europene, ar trebui să beneficieze de o continuitate. Dacă au jucat la nivelul acela, înseamnă că știu fotbal. Ar trebui găsite soluții, nu să dezbatem cine are sau nu dreptate”, a spus Adi Popa, după CSA Steaua - Minaur Baia Mare.

Am luat 3 puncte în fața unei echipe incomode. Aveam 3 meciuri consecutive fără victorie. Noi vrem să terminăm pe primul loc. Nu ne pasă de restul. Avem prime pentru locul 1 sau 2. Nu ne așteptam să nu avem drept de promovare, dar noi trebuie să arătăm pe teren că merităm să promovăm.

- Adi Pop, mijlocaș CSA Steaua

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.