Liga 1

Cum văd Gică Popescu și Florin Răducioiu plecarea lui Leo Strizu de la FCSB: „A avut curaj și a arătat respect”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Sunday, 05 March 2023

După ce a fost interzis la antrenamente și în vestiarul echipei, Leo Strizu a decis să plece de la FCSB.

Antrenorul din acte al roș-albaștrilor, care i-a „împrumutat” licența PRO lui Mihai Pintilii, a decis să plece de la FCSB, după victoria cu Petrolul, acuzând că a fost sabotat din interior.

Sâmbătă, Florin Răducioiu și Gică Popescu au comentat situația de la FCSB și modul în care clubul l-a tratat pe Leo Strizu.

Cum au văzut Gică Popescu și Florin Răducioiu plecarea lui Leo Strizu de la FCSB

„Era inevitabilă plecarea. Dar modul în care a plecat... Am citat, am văzut. Totuși, omul ăsta acceptat acest rol, știa care ar fi fost rolul lui.

Dar cred că merita mai mult respect. E deținător de licență PRO. A accept acest rol, dar eu sunt pentru respectarea oamenilor”, a spus Florin Răducioiu la emisiunea „Fotbal Show” de la Prima Sport 1, moderată de jurnalistul GSP Costin Ștucan.

Acesta a fost completat de Gică Popescu.

„Respectul nu trebuie condiționat, indiferent pe cine ai în față. Dacă i-a spus Mirel lui Billel Omrani, nu înseamnă că nu trebuie respectat. Câte greșeli de genul ăsta nu se fac? Nu e o chestie pentru care să-ți pierz respectul față de o persoană.

Dacă el face anumite chestiuni... OK, și-a creat singur o anumită imagine prin intervențiile pe care le-a avut, care nu au fost cele mai inspirate. Dar a avut curaj, a venit în față. Și-a făcut meseria. El era antrenorul pe hârtie. A venit în fața camerelor și a dat dovadă de respect. Putea spune «Nu vin pentru că nu sunt antrenor». A respectat ce era pus să facă, adică să reprezinte echipa. A stat pe bancă, a dat dovadă de respect față de echipă și de competiție”, a declarat „Baciul”.

VIDEO Lucian Filip a venit la conferința celor de la FCSB: „E o postură nouă pentru mine”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.