Liga 1

Ce l-a nemulțumit pe Eugen Neagoe, după victoria Craiovei de la Ploiești: „Ați văzut cum sărea?”

+14 Foto
Eugen Neagoe / Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova

Articol de Remus Dinu  —  Sunday, 05 March 2023

Eugen Neagoe, antrenorul lui CS Universitatea Craiova, a analizat victoria reușită de echipa sa pe terenul Petrolului Ploiești, scor 1-0, primul triumf al juveților pe teren străin în 2023. 

„Geană” recunoaște că jucătorii săi au suferit la Ploiești, însă reclamă starea gazonului de pe „Ilie Oană”, din nou într-o stare modestă la ora meciului cu oltenii. 

„Cunoşteam starea terenului. Băieţii s-au luptat, aţi văzut cum sărea mingea, nu putea să fie controlată deloc. Ne-am creat ocazii, puteam să marcăm şi golul doi, dar din păcate nu am reuşit. Ne-am facut singuri viața grea, cum se spune. 

Se putea întâmpla orice. Știam că Petrolul va arunca multe mingi în teren și că îl va întroduce pe Budescu. Băieţii mei merită felicitări pentru că am suferit. Vedem ce se va întâmpla în play-off”, a spus Neagoe, conform Orange Sport

Eugen Neagoe, după Petrolul - Craiova 0-1: „Mingea nu putea fi controlată sub nicio formă”

„A fost un joc de luptă, de-asta am jucat cu doi atacanți din primul minut, de-asta l-am introdus și pe Rivaldinho după, să ne batem, nu putea fi controlată mingea sub nicio formă, dar ne-am creat situații de a marca. Am suferit, sunt și astfel de jocuri, nu avem ce face, mergem mai departe, e bine că am reușit să câștigăm”, a adăugat Neagoe. 

Ivan a avut o evoluție bună în partea dreapta, a marcat, poate juca pe orice post în atac. E un jucător important pentru noi, nu întâmplător l-am pus căpitan de echipă, este pe un drum bun. L-am schimbat, acuza o stare de oboseală, încă de la pauză am discutat cu el, i-am zis să-mi spună când se simte încărcat.

- Eugen Neagoe, antrenor Universitatea Craiova

FOTO / Cele mai spectaculoase imagini din meciul Petrolul - CS Universitatea Craiova 0-1

+14 Foto
Petrolul - CSU Craiova / Sursă foto: Facebook@ FCU Craiova

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.