Campionate

Jurgen Klopp a ținut să transmită un mesaj, după victoria istorică a lui Liverpool în fața lui Manchester United: „Să știe toată lumea!”

+11 Foto
Jurgen Klopp / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de Remus Dinu  —  Sunday, 05 March 2023

Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool, a rămas și el surprins de maniera în care echipa sa a câștigat în fața lui Manchester United. „Cormoranii” s-au impus cu 7-0, administrându-i rivalei cel mai dur eșec din istoria confruntărilor directe. 

La finalul meciului, neamțul le-a transmis un mesaj subtil celor care au sugerat în ultima vreme că era lui Liverpool a ajuns la final și că ar fi nevoie de un moment zero pe Anfield. „Suntem încă prin preajmă!”, spune Klopp. 

Jurgen Klopp: „Să știe toată lumea, încă suntem prin preajmă”

„Toată lumea a jucat foarte bine în această seară, totul a fost perfect. Lucrurile au mers într-o direcție pozitivă. Am pus pe tapet o mostră din lucrurile de care suntem capabili. Nu e vorba doar despre scor, ci și despre performanța noastră. E absolut fabulos ce au reușit jucătorii. 

Am jucat un fotbal de cea mai înaltă calitate în fața unei echipe în formă. Partea a doua a început foarte bine și s-a încheiat foarte bine. Ăsta este fotbalul.

A fost un meci foarte spectaculos, cu goluri incredibile. Ce pasă a reșit Robbo (n.r. - Andy Robertson) la primul gol, ce finalizare din partea lui Cody Gakpo! Fără cuvinte! Este un impuls spre direcția corectă. Să știe toată lumea, încă suntem prin preajmă!”, a spus Jurgen Klopp, în dialog cu televiziunile britanice. 

Liverpool - Manchester United 7-0: cea mai mare victorie din istoria acestui duel!

Liverpool a zdrobit-o pe Manchester United în Premier League cu un uluitor 7-0 și s-a apropiat la numai 3 puncte de locurile de Champions League. „Cormoranii” au înscris de 6 ori după pauză. Este cea mai mare diferență de scor din istoria confruntărilor directe dintre cele două echipe!

Este cea mai mare victorie din istoria acestui duel, după un 7-1 pentru Liverpool înregistrat în 1895, când United era denumită Newton Heath.

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din istoricul Liverpool - Manchester United 7-0

Citește și alte știri despre Liverpool: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.