Liga 1

Viorel Moldovan, ironii pentru Gigi Becali: „Posibil să fi adormit. FCSB a fost echipa nimănui” + „Dawa are o tendință haotică și niște deprinderi greșite”

Viorel Moldovan (50 de ani), fost mare atacant al echipei naționale, l-a ironizat pe Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, la capătul meciului pierdut de bucureșteni pe terenul celor de la UTA Arad, scor 1-3, în runda cu numărul 29 din Superliga.

Articol de David Marinescu  —  Monday, 06 March 2023

Viorel Moldovan (50 de ani), fost mare atacant al echipei naționale, l-a ironizat pe Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, la capătul meciului pierdut de bucureșteni pe terenul celor de la UTA Arad, scor 1-3, în runda cu numărul 29 din Superliga. 

Fostul internațional a sesizat un detaliu: FCSB a făcut doar 3 schimbări în meciul contra arădenilor. 

Viorel Moldovan l-a ironizat pe Gigi Becali, patronul FCSB, după meciul cu UTA Arad: „Posibil să fi adormit” 

„Posibil ca cel care a făcut mereu schimbările la FCSB să fi adormit”, a declarat Viorel Moldovan, la „Fotbal Show”. Ulterior, acesta a continuat și a criticat înlocuirea lui Malcom Edjouma, care a fost substituit de Andrei Cordea la pauză. 

„E aceeași schimbare cu care ne-a obișnuit, să-l scoți pe Edjouma. Pentru mine e o mare pierdere. În momentul în care Edjouma este schimbat, echipa nu mai are același impact la mijlocul terenului, se fragilizează. Asta s-a și întâmplat cu FCSB în repriza a doua. 

L-ai tras ca inter pe Octavian Popescu, l-ai băgat pe Cordea la locul lui, pe Miculescu vârf de atac și pe Coman în banda stângă. Nu poți să joci așa pe un asemenea teren, mai ales că s-a invocat starea terenului”. 

Viorel Moldovan, după UTA Arad - FCSB: „FCSB a fost echipa nimănui” 

Întrebat de moderatorul Costin Ștucan ce perspective va avea FCSB în play-off, Viorel Moldovan a spus: „Până acum,până la acest joc, FCSB chiar a arătat progrese destul de mari. 

Rămâne în continuare o echipă care mustește de talente, o echipă cu jucători de calitate, dar cred că lucrurile ar trebui reglate la nivel de conducere tehnică. Până când nu vor avea un antrenor adevărat, vor avea probleme. Nu poți merge la infinit așa. 

Ok, poate să îți iasă azi, mâine, poimâine, dar nu pe termen lung. Mai devreme sau mai târziu se va întâmpla ce s-a întâmplat și azi. Arăți fără cap, a nimănui. Astăzi (n.r. - duminică), FCSB a fost echipa nimănui.”, a precizat Viorel Moldovan. 

„Dawa are o tendință haotică și niște deprinderi greșite” 

Ulterior, Viorel Moldovan l-a criticat în termeni duri pe Joyskim Dawa, stoperul camerunez al celor de la FCSB, care a gafat la două dintre cele 3 goluri marcate de UTA Arad. Africanul a fost notat cu 5 în Gazeta Sporturilor pentru prestația de la Arad. 

„Ce caută Dawa acolo? Pentru ce ieși la dublaj? Dacă el își păstra zona, respingea mingea fără probleme. Era unu la unu în zonă lateraală și Otele nu putea să facă mai mult, decât ceea ce a făcut până la urmă. 

A venit cu un șut centrare în fața porții, iar Tamm a fost prins mai în față și nu a ajuns la minge pentru a o respinge și o bagă în proprie poartă. Are o tendință haotică și niște deprinderi greșite. Și la golul de 3, Dawa greșește. Rareș Pop îl ia la mână”, a mai spus fostul internațional. 

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.