Stiri extrasport

„Am plecat plângând, fotbaliștii sunt proști și aroganți” » Într-o furtună de scandaluri, un model din Barcelona a povestit ce a pățit la o petrecere privată

+26 Foto
Tatiana Kisiel. Foto: Instagram

Articol de Andra Mocanu  —  luni, 06 martie 2023

Într-o perioadă în care mai mulți jucători au fost acuzați de viol, modelul Tatiana Kisiel a relatat de curând un episod nefast petrecut în timpul unei petreceri a fotbaliștilor.

În urmă cu două luni Dani Alves a fost arestat la Barcelona pentru agresiune sexuală, iar Achraf Hakimi, fundașul marocan al lui PSG, este anchetat pentru viol.

Modelul Tatiana Kisiel, întâmplare nefericită la petrecerea fotbaliștilor

Tatiana, model și influencer, a povestit recent o experiență neplăcută pe care a avut-o la o petrecere în Barcelona la care au participat mai mulți fotbaliști.

„Am plecat plângând de acolo și, evident, nu m-aș mai întoarce la o petrecere a fotbaliștilor. Băieții erau aroganți și proști, precum 90 la sută dintre fotbaliști. Când am ajuns acolo, primul lucru pe care l-au făcut a fost să mă roage să-mi las telefonul la recepție, lucru pe care eu nu l-am făcut pentru că nu aveam de gând să stau într-un loc închis, fără ferestre și fără să pot comunica. Nu am avut deloc încredere în ei”, a afirmat Tatiana Kisiel, potrivit Marca.

+26 Foto
Tatiana Kisiel. Foto: Instagram

Modelul Tatiana Kisiel: „Petrecerea a fost mai bună fără fotbaliști”

Ulterior, aceasta a oferit mai multe detalii: „Eram aproximativ 50 de femei acolo așteptând sosirea jucătorilor și mi-aș fi dorit să nu fi venit, pentru că petrecerea a fost mai bună fără ei. În drum spre baie am întâlnit un fotbalist care striga la una dintre fete și am început să înregistrez. M-a văzut și a început să mă urmărească. M-am încuiat în baie, iar el a bătut în ușă până când m-a convins să ies și să șterg înregistrarea video”.

Tânăra nu a dorit să divulge numele echipei la care erau legitimați fotbaliștii prezenți la eveniment.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.