Liga Campionilor

Tătărușanu, adio Champions League! Decizie de ultim moment luată de Milan

Ciprian Tătărușanu/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Monday, 06 March 2023

Ciprian Tătărușanu (37 de ani) a fost scos pe lista UEFA de AC Milan și înlocuit cu Mike Maignan.

  • Tottenham - AC Milan are loc miercuri, de la ora 22:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 2, Orange Sport 2 și Prima Sport 2
  • În tur, italienii au câștigat cu 1-0

Portarul român nu va fi nici pe bancă la meciul de la Londra, cu Tottenham, din returul optimilor Champions League. El a fost titular în meciul tur, din Italia, câștigat de milanezi cu 1-0.

Ciprian Tătărușanu, scos de pe lista UEFA de AC Milan

Cel mai probabil, meciul din tur al Milanului cu Tottenham a fost ultima partidă bifată de Ciprian Tătărușanu în Champions League. Portalului îi expiră contractul în vară, iar din informațiile jurnaliștilor italieni, el nu va rămâne la AC Milan.

Locul său pe lista UEFA a fost luat de Maignan, titularul de drept revenit după o accidentare. Portarul de rezervă va fi Antonio Mirante. Milan a procedat astfel din cauza regulamentului UEFA, care le cere echipelor să aibă pe listă jucători autohtoni, Mirante fiind italian.

Maignan, care nu a fost pe listă la meciul tur, a beneficiat de articolul 46.2 din codul UEFA, care permite echipelor să schimbe un portar și să îl adauge pe listă cu până la 24 de ore înainte de meci.

Alături de Tătărușanu, jucătorii care nu au prins lista UEFA sunt: Ibrahimovic, Vranckx, Adli, Dest și Bakayoko.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.