Campionate

Cum a reacționat când a auzit că Neymar pleacă la PSG: „Cum să lași La Liga pentru un campionat mai slab?” + „Ar fi câștigat sigur un Balon de Aur la Barcelona”

Luis Suarez, Messi și Neymar, foști coelgi la Barcelona // FOTO: Imago

Articol de Daniel Scorpie  —  marţi, 07 martie 2023

Luis Suárez (36 de ani) este convins că Neymar (31 de ani) a făcut alegerea greșită când a ales să plece în Ligue 1. Într-un interviu pentru revista Placar, uruguayanul explică unde a greșit atacantul brazilian, alături de care a jucat la Barcelona.

Neymar a decis să se transfere de la echipa blaugrana în vara anului 2017 pentru a ieși din umbra lui Messi. Numai că de-atunci n-a reușit să mai câștige Champions League, nici să pună mâna pe un titlu individual. 

Fostul său coleg Luis Suárez a dezvăluit în presa braziliană ce i-a spus și cum a încercat să-l convingă să renunțe la ideea plecării.

Luis Suarez e sigur: „La Manchester City îi era mai bine lui Neymar”

Actualul atacant al lui Gremio sugerează că Neymar s-a grăbit când a acceptat cea mai scumpă tranzacție din fotbalul mondial, 222 de milioane de euro.

„Când ne-a spus că vrea să se despartă de Barcelona, i-am recomandat să meargă în Premier League. Ar fi fost ideal pentru el, iar Manchester City i s-ar fi potrivit ca o mănușă. 

E adevărat că Ligue 1 era în creștere, dar de ce să joci în Franța? Cum să lași LaLiga pentru un campionat mai slab? 

Atunci era mai bine dacă ar fi rămas cu noi. I-am și spus că dacă ar fi continuat la Barça, ar fi câștigat sigur cel puțin un Balon de Aur”.

VIDEO Evoluții excelente pentru Neymar în 2022

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.