Liga 1

Radu Naum despre FC Voluntari - FC Argeș: „E revoltător! Ce să analizăm?”

Articol de David Marinescu  —  luni, 06 martie 2023

FC Voluntari și FC Argeș au terminat la egalitate partida din etapa a 29-a, scor 0-0, după un meci slab, lipsit de ocazii și spectaculozitate. 

La finalul partidei de la Voluntari, Radu Naum, editorialist la Gazeta Sporturilor și moderatorul emisiunii „Fotbal Club” de la DigiSport, a avut un discurs dur, în care a criticat prestația echipelor lui Liviu Ciobotariu, respectiv Marius Croitoru. 

Radu Naum, discurs dur după FC Voluntari - FC Argeș „Să analizăm ce, dragi prieteni? 

„Ce să analizăm? Starea bună a gazonului. A arătat foarte bine. Dar la ce ajută aceste două cluburi? La ce-i ajută pe cei doi antrenori, care au băgat 16 străini între cei 22 titulari? Și unul (n.r. - Adam Nemec) a ratat și un penalty? 

A trebuit să așteptăm prelungirile pentru a vedea o ocazie mare. Acum ne uităm la îmbrățișările de la final de meci. Parcă sunt doi prieteni care s-au întâlnit în mall. Nu am văzut aproape nimic. E revoltător cum nu au jucat fotbal cele două echipe și felul în care jucătorii pierdeau mingea! 

De ce aduci astfel de jucători într-o ligă care e printre cele mai puternice din zonă, din punct de vedere financiar? Pentru ce?”, a spus Radu Naum în emisiunea pe care o moderează. 

Când aduci un străin, ar trebui să facă diferența. Dar ei fac ocupă locul unor tineri români.

 - Gabi Balint 

Păcat de gazon. Că în rest... Jucătorii nu pot invoca nimic.

 - Ion Crăciunescu

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.