Liga 1

Dezvăluiri din vestiarul FCSB: „Știţi ce fac jucătorii la şedinţa tehnică?”

Articol de Sergiu Alexandru  —  marţi, 07 martie 2023

Valeriu Răchită susține că lipsa unui antrenor care să se impună în fața jucătorilor este marea problemă la FCSB.

Gigi Becali a angajat mai mulți antrenori cărora le-a impus echipa de start și schimbările, iar Vivi Răchită este de părere că jucătorii de la FCSB nu ascultă de tehnicieni pentru că știu că nu ei decid.

Valeriu Răchită, dezvăluiri din vestiarul FCSB

Fostul fundaș susține că echipa are nevoie de un antrenor care să fie respectat și povestește detalii din vestiarul formației pregătite de Mihai Pintilii, pe care l-ar fi aflat chiar de la jucătorii roș-albaștri.

„FCSB nu va câștiga campionatul până când nu va fi un jupân pe bancă, până când nu va intra un antrenor în vestiar şi toată lumea să tacă.

Știţi ce fac jucătorii la şedinţa tehnică? Stau pe telefon. Eu o ştiu de la ei, din vestiar. Fac vizionare, dar stau şi se joacă pe telefoane. Ştiu de la jucători. 

Nu există un antrenor care să pună piciorul în prag. Nu ştiu la antrenament ce se întâmplă”, a declarat Valeriu Răchită pentru Fanatik.

 Ne așteaptă un meci destul de greu, trebuie să ne revenim. Băieții s-au pregătit toată săptămâna, îmi doresc să facă același lucru și în următoarea săptămână, sunt sigur că va veni victoria.

Echipa trebuie să aibă un moral ridicat, cu siguranță vom reuși să obținem un rezultat bun (n.r. - contra lui Sepsi OSK). Tot eu voi sta pe bancă la următorul meci, da.

- Lucian Filip, preparatorul fizic care i-a luat locul lui Leo Strizu pe banca celor de la FCSB la meciul cu UTA

VIDEO Cum vede Toni Sedecaru conflictul dintre FCSB și CSA: „Pentru mine, FCSB este Steaua”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.