Liga 1

Viorel Moldovan a stârnit hohote de râs în direct » Cu ce a venit în studio după ce a văzut imaginile cu Budescu

Articol de Sergiu Alexandru  —  marţi, 07 martie 2023

Viorel Moldovan a comentat imaginile în care Constantin Budescu (34 de ani) apare cu kilograme în plus la Petrolul - CSU Craiova 0-1.

Duminică, după Petrolul - CSU Craiova 0-1, kilogramele în plus ale lui Constantin Budescu au ieșit la iveală, ceea ce a atras o reacție categorică din partea comentatorului sportiv Bogdan Cosmescu: „Nu vreau să-l jignesc, dar în mod normal lui Budescu n-ar trebui să i se mai permită să joace fotbal, pentru sănătatea lui. E treaba lui, dar se pune în pericol”.

Ce a făcut Viorel Moldovan când l-a văzut pe Constantin Budescu cu kilograme în plus

Luni seară, Viorel Moldovan a stârnit hohote de râs. Fostul atacant a comentat imaginile cu Budescu și a venit în emisiunea „Minutul 91”, moderată la Orange Sport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor, cu două greutăți de câte 1 kg, care se pun la gleznă. 

Acesta a dorit să arate cât de mult contează chiar și două kilograme în plus pentru un jucător.

Viorel Moldovan: „E greu să duci chiar și câteva sute de grame în plus”

„Măcar nu faci schimbul de tricou așa. Du-te la vestiar, unde nu te vede nimeni. E vorba de ținută. Nu poți să arăți așa... 

Uite, am adus două kilograme. Mai merg eu la pădure cu ele. Mi le pun la picioare. Sunt doar două kilograme. Merg o oră și ceva cu ele. Pune-le și vezi dacă e vreo diferență. Sunt doar două kilograme, dar contează foarte mult, din punctul meu de vedere.

E greu să duci și un kilogram în plus. Chiar și câteva sute de grame e greu să le duci. Fotbaliștii care au probleme cu greutatea nu-și dau seama ce greu se duc kilogramele în spate. Sau poate lor li se pare că e ușor și că nu contează”, a declarat Viorel Moldovan.

Acesta a fost completat de Panduru, într-o notă ironică: „Îți dai seama ce puternic e? Cu toate acele kilograme, mai și joacă”. Apoi a continuat: „Ai venit să ajuți Petrolul. Așa o ajuți? Mai mult o încurci”.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.