Liga 1

Contraperformanță fără precedent pentru Dan Petrescu la CFR Cluj » Borna negativă atinsă după egalul cu Sepsi

+14 Foto
Dan Petrescu / foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Liviu Manolache  —  marţi, 07 martie 2023

După Sepsi - CFR Cluj 2-2, Dan Petrescu a bifat o contraperformanţă nemaiîntâlnită pe banca grupării din Gruia, șase meciuri la rând în campionat cu gol primit! 

N-a fost seara ideală pentru Dan Petrescu la Sfântu Gheorghe. „Feroviarii” au primit gol rapid, apoi CFR a răsturnat scorul până la pauză, însă golul egalizator al lui Safranko a consfințit un egal care n-a ajutat-o prea mult pe campioana en-titre. 

Dan Petrescu și o contraperformanță fără precedent la CFR Cluj 

Așadar, a fost pentru prima dată în 153 de meciuri strânse de Petrescu ca antrenor la CFR când adună 6 partide consecutive cu gol încasat! Cele șase meciuri: 2-2 vs. Sepsi, 2-1 vs. UTA, 5-2 vs. Petrolul, 3-1 vs. FC Argeș, 0-2 vs. Universitatea Craiova, 0-1 vs. FCSB.

Ultima oară când CFR n-a primit gol în campionat a fost pe 30 ianuarie, 1-0 cu Voluntari.

Totodată, e doar pentru a patra oară în carieră în Superliga României când înregistrează o astfel de contraperformanţă, precedentele fiind în perioada în care a antrenat Sportul (2004/05 - de două ori) şi Unirea Urziceni (2007/08).

VIDEO Cum a marcat CFR Cluj în deplasarea de la Sfântu Gheorghe

>

Oboseală? Nu cred. Echipa arată bine fizic. Știam că vor veni peste noi, păcat că n-am reușit să ținem avantajul de un gol. Cu U Cluj va fi frumos, o sărbătoare.

- Ciprian Deac, mijlocaș CFR Cluj

FOTO. Imagini spectaculoase surprinse în duelul Sepsi - CFR Cluj

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.