Liga 2

Valentin Lazăr și-a aflat pedeapsa » Ce a decis Comisia de Disciplină după gestul controversat la adresa lui Ovidiu Burcă

Articol de Ionel Luţan, Sergiu Alexandru  —  marţi, 07 martie 2023

Valentin Lazăr (33 de ani) și-a aflat pedeapsa pentru gestul controversat făcut în ianuarie, în amicalul dintre Dinamo și CS Păulești (0-0).

Certat la începutul sezonului cu antrenorul Ovidiu Burcă, care l-a dat afară de la Dinamo, Vali Lazăr (33 de ani) a aruncat, în timpul meciului, cu două perechi de chiloți de damă către banca roș-albilor. „Luați-i! Să-i dați lui Mister în cantonament!”, a spus Lazăr, spre uimirea celor din jurul său. 

După ce oficialii celor de la CS Păulești, echipă din Liga 3, l-au amendat pe Vali Lazăr, Dinamo a reacționat și i-a făcut plângere.

Iar Comisia de Disciplină a FRF a admis sesizarea făcut de formația alb-roșie.

Valentin Lazăr, suspendat două etape după gestul făcut spre Ovidiu Burcă

Membrii Comsiei de Disciplină au decis suspendarea lui Vali Lazăr pentru două etape. În plus, acesta trebuie să achite și o amendă de 2.270 de lei.

Ce a spus Vali Lazăr despre gestul făcut la adresa lui Ovidiu Burcă

Domnul cu rochiță a reușit să dea liderii vestiarului afară. Nu e normal (n.r. – despre gestul său cu chiloții), asta e, nu are curaj să privească în ochi, nu a avut curaj să mă privească pe mine în ochi, nu a vrut curaj să-i privească în ochi pe cei cinci, i-a dat afară și se băga prin căsuță, pe-acolo pe la Săftica. 

Despre ce vorbim?! Sunt și altele la mijloc, băieții și marea majoritate a oamenilor din jurul lui Dinamo știu ce face acest psiholog. Nu m-a supărat cu nimic, știam cu o lună înainte că el o să facă asta, dar el are impresia că e Dumnezeu pe pământ și-i tratează așa pe ceilalți, care l-au ajutat să ajungă la un punct de play-off. Îi dai afară și tu nu ai transferuri.  Apoi o să plângă, o să spună că au făcut ei răscoală, jucătorii sunt vinovați. Domnul psiholog nu este vinovat, că are niște cărți în fața altora. Nu e așa… 

- Vali Lazăr

VIDEO. Moment ciudat în timpul amicalului Dinamo - Păulești. Vali Lazăr: „Să-mi dai ăia 50 de lei!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.