Liga 1

„Ar fi o mare nenorocire pentru fotbalul românesc ca FCSB să câștige titlul!” » Opinie vehementă la GSP Live: „Ne iau toți de proști”

Invitat la emisiunea GSP Live, Alexandru Barbu, jurnalistul Gazetei, a vorbit despre situația de la FCSB, club care fentează regulamentele în ceea ce privește atribuțiile unui antrenor și unde patronul Gigi Becali decide aproape tot.

Articol de David Marinescu  —  Tuesday, 07 March 2023

Invitat la emisiunea GSP Live, Alexandru Barbu, jurnalistul Gazetei, a vorbit despre situația de la FCSB, club care fentează regulamentele în ceea ce privește atribuțiile unui antrenor și unde patronul Gigi Becali decide aproape tot.

Pornind de la eșecul de la Arad, 1-3 cu UTA, Alexandru Barbu a spus că un meci slab făcut de roș-albaștri n-are cum să reprezinte o întâmplare, fiind de părere că FCSB, o formație unde Becali face pe antrenorul, nu trebuie să câștige campionatul, pentru binele fotbalului românesc.

Alexandru Barbu, jurnalist GSP: „Ar fi o mare nenorocire pentru fotbalul românesc ca FCSB să devină campioană”

„FCSB a fost foarte slabă la Arad, în a doua repriză chiar penibilă. Dar te aștepți ca FCSB să joace slab, asta îți spune logica

M-aș bucura ca FCSB să nu câștige campionatul. Pentru că o echipă care își bate joc de poziția de antrenor, cu un patron care își umilește angajații, n-ar trebui să câștige niciodată titlul. Din punctul meu de vedere, ar fi o mare nenorocire pentru fotbalul românesc ca FCSB să devină campioană”, a subliniat Barbu.

E incredibil unde a ajuns FCSB, un club care nici măcar nu se mai obosește să angajeze un antrenor principal calificat. Pe foaia de joc cu UTA, spațiul unde e trecut de regulă numele antrenorului a fost lăsat gol, blank.

- Alexandru Barbu, jurnalist GSP

„FCSB încalcă regulamentele pe față și nu pățește mare lucru”

Totodată, jurnalistul Gazetei e de părere că FCSB ar trebui sancționată mult mai aspru pentru subminarea postului de antrenor:

„Eu nu înțeleg nici pasivitatea Comisiilor. OK, Pintilii a fost suspendat 4 etape, dar e mult prea puțin pentru ce se întâmplă în realitate la FCSB, unde vedem un scenariu SF. Sancțiunea în cazul lui Pintilii, singura de până acum pentru FCSB, o percep în felul următor: vezi că un șofer conduce fără permis, nu ești capabil să demonstrezi asta, dar vrei totuși să-l sancționezi cu ceva, să pară că-ți faci treaba, și-l amendezi că poartă un ceas mult prea mare la mână.

FCSB încalcă regulamentele pe față și nu pățește mare lucru. Înțeleg că nu poți detalia absolut orice abatere în regulament, e imposibil, însă cred că ar trebui să se întrunească o comisie specială, să fie o adunare de urgență, extraordinară care să sancționeze anomalia de la FCSB.

Liga și Federația asistă foarte pasiv la acest caz. Regulamentele prevăd să ai un antrenor principal, FCSB nu are, antrenorul e cel care stă în sufragerie, iar singura pedeapsă e suspendarea lui Pintilii. Mi se pare că ne iau toți de proști”.

VIDEO. Ilie Poenaru a analizat UTA - FCSB 3-1: „Edjouma trebuia să rămână în teren”

>

Mai multe articole despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.