Liga 1

Decizie surprinzătoare înainte de CFR - U Cluj: „Pentru un derby puternic!”

Conducerea lui CFR Cluj a decis să le ofere rivalilor de la U Cluj 3.000 de bilete pentru derby-ul de luni, din Superligă.

Articol de Adrian Jitea  —  marţi, 07 martie 2023

Conducerea lui CFR Cluj a decis să le ofere rivalilor de la U Cluj 3.000 de bilete pentru derby-ul de luni, din Superligă.

  • CFR Cluj - Universitatea Cluj, din ultima etapă a sezonului regular, se joacă luni, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 2.

Derby-ul orașului Cluj este prefațat de un gest de fair-play. Gazdele de la CFR au decis să le ofere adversarilor un număr mare de bilete, nu mai puțin de 14% din capacitatea arenei „Dr. Constantin Rădulescu”. Regulamentar, ar fi putut să se rezume la 5%. Ultrașii gazdelor lansează însă și un avertisment.

Decizie neașteptată înainte de CFR Cluj - U Cluj

„Gruia este Alb Vișinie și asta trebuie să fie clar pentru fiecare locuitor din Cluj-Napoca și pentru fiecare suporter de fotbal ardelean. 

Împreună cu conducerea clubului am decis că 3.000 de locuri din capacitatea stadionului să fie dată rivalilor noștri, pentru a avea parte de un derby puternic și cu o atmosfera frumoasă demnă de un oraș ca și Clujul.

Respectul însă trebuie să fie de ambele părți, așa că nu vom tolera suporteri alb-negri în Gruia în afara celor deplasați organizat! Fiecare persoană care va veni în Gruia separat de peluza Universității trebuie să își asume toate riscurile la care se va expune.

La noi acasă trebuie să fim respectați, la noi acasă suntem suverani, iar persoanele ostentative și de rea voință vor afla pe pielea lor că nu coborâm capul în fața nimănui.

Încurajăm suporterii clujeni să umple stadionul, să ne bucurăm de o atmosfera nemaipomenită, dar cu bun simț și respect. Dacă oficialii Universității își doresc război între clujeni (prin limbajul sfidător și ostentativ), asta vor primi”, se arată în comunicatul transmis de galeria luI CFR Cluj. 

VIDEO. Dan Petrescu atacă contestatarii echipei sale: „CFR nu e apreciată în România. Nu va mai reuși nimeni să se califice în primăvara europeană”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.