Liga 1

Mihai Stoica și Nicolae Dică au un remarcat-surpriză la o rivală din Liga 1: „Cea mai mare pierdere când nu joacă!”

Articol de Adrian Jitea  —  marţi, 07 martie 2023

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, și Nicolae Dică, antrenorul lui CS Mioveni, spun că Vlad Achim (33 de ani) este fotbalistul indispensabil pentru jocul lui FCU Craiova.

FCU Craiova speră în continuare la play-off. Oltenii așteaptă joi un verdict în disputa cu Sepsi, dar au șanse matematice și în cazul unei decizii nefavorabile. Au nevoie de o victorie cu Hermannstadt, iar Sepsi să piardă cu FCSB. Mihai Stoica a comentat situația. 

Mihai Stoica: „Nu există cale de mijloc între Sepsi și FCU Craiova”

„Eu cred că ar trebui să dureze un minut decizia. Xenofobia este asimilată cu rasismul? Dacă da, 3-0. Dacă nu, rejucare. Nu există decizie de mijloc. Nu se poate da 0-0. Sunt doar două variante.

Oricum, cei de la FCU Craiova nu au meci ușor în ultima etapă. E greu să câștigi cu Sibiul. Sunt foarte bine organizați defensiv, stau bine în teren. Bine, Craiova lui Mititelu a jucat foarte bine în Giulești, unde e cea mare presiune. 

Ei au trei jucători indispensabili. Dacă lipsește vreunul dintre Achim, Bauza și Bahassa au probleme”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport. 

Nicolae Dică, actualul antrenor al Mioveniului, a împărtășit opinia lui MM: „Dacă Achim nu joacă la ei, e cea mai mare pierdere. Toată construcția jocului se face prin el!”.

Vlad Achim, în dreapta imaginii

Cotat în acest moment la 300.000 de euro, Vlad Achim a ajuns la FCU Craiova în vara lui 2021, venit de la Dinamo. A mai evoluat în carieră pentru Ceahlăul, Viitorul, FC Voluntari, FCSB și FC Botoșani.

VIDEO. Mititelu, dezvăluire-șoc din ședință: „Cei de la Sepsi au recunoscut!”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.