Liga 1

Mihai Stoica, opinie tranșantă în procesul dintre Sepsi și FCU Craiova: „În mod normal, chestia asta ar trebui să dureze un minut”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 martie 2023

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit despre procesul cazul „Sepsi - FCU Craiova”, după ce meciul

Oficialul roș-albaștrilor crede că membrii Comisiei ar fi trebuit să ia mai repede o decizie și crede că partida nu se va rejuca, din cauza calendarului încărcat.

Mihai Stoica e categoric în cazul „Sepsi - FCU Craiova”

„Nu se va mai rejuca meciul. Nu mai e timp. Jucătorii de la Craiova nu au nicio vină pentru ce s-a întâmplat. Mă uitam la Achim, că îl știu. Ce vină are că meciul se va încheia cu 3-0 pentru Sepsi și că, dacă nu câștigă cu Hermannstadt, FCU Craiova nu va fi în play-off, deși merită, având în vedere cum a jucat în 2023?

Eu cred că e un dosar foarte ușor. În mod normal, chestia asta ar trebui să dureze un minut. Domnule, xenofobia este asimiliată cu rasismul? Dacă răspunsul e da, atunci să fie 3-0 pentru Sepsi. Dacă răspunsul e nu, atunci să se rejoace. 

Și să se termine discuția. Nu există soluție de mijloc. Nu se poate spune «Domnule, hai să dăm 0-0 la acest meci». Trebuie să fie 3-0 sau să se dea rejucare”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

E ciudat că tot s-a amânat. Trebuia să se dea decizia. S-a tot amânat și nu mai e timp, nu mai ai când să joci meciul.

- Nicolae Dică

FCU Craiova are meci greu cu Hermannstadt. Poate nu pierzi, dar e greu să câștigi. Echipa stă bine în teren. E foarte bine organizată.

 - Mihai Stoica

VIDEO Adrian Mititelu, declarații după ședința Comisiei de Recurs: „Eu sunt încrezător în privința deciziei”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.