Campionate

Rezultat uluitor în Liga Campionilor CONCACAF » Victorie de cotă 200 pentru echipa exilată din țară, fără meci de 10 luni și fără cotă pe Transfermarkt

Violette AC, din Haiti, a învins-o cu 3-0 pe Austin FC, din Statele Unite ale Americii, în turul optimii de finală din Liga Campionilor CONCACAF.

Articol de Adrian Jitea  —  miercuri, 08 martie 2023

Violette AC, din Haiti, a învins-o cu 3-0 pe Austin FC, din Statele Unite ale Americii, în turul optimilor din Liga Campionilor CONCACAF.

Statul Haiti este într-o profundă criză politică și socială. Fotbalul s-a oprit, campioana Violette AC nu a mai jucat un meci oficial de 10 luni și a fost nevoită să se mute pentru disputa cu Austin FC în Republica Dominicană. Mai mult, n-a mai jucat în campionat de aproape 2 ani, întrecerea internă fiind suspendată!

Un singur fotbalist din lotul haitienilor are cotă pe Transfermarkt, în timp ce adversarii de la Austin FC au o valoare de peste 48 de milioane de euro. 

Casele de pariuri au oferit cote în consecință pentru turul optimii de finală din Liga Campionilor CONCACAF. Americanii au avut o cotă medie de 1,05, în timp ce victoria gazdelor a multiplicat investiția și de 28 de ori.

200.00a fost cota pentru victoria lui Violette cu 3-0

Rezultat șocant în Liga Campionilor CONCACAF

Deși Austin a folosit mai multe rezerve, partida a avut o desfășurare imposibil de anticipat. Miche-Naider Chery (25 de ani) a marcat o „dublă” în prima repriză, iar egipteanul Amro Tarek (30 de ani) și-a trimis mingea în propria poartă imediat după pauză.

Oaspeții pregătiți de Josh Wolff au arătat groaznic și în partea secundă, un singur șut expediat pe spațiul porții adverse. 

Austin speră să întoarcă șansa calificării în manșa retur, programată miercuri, de la ora 03:00, când ar urma să folosească toate vedetele.

VIDEO. Rezumatul meciului Violette - Austin FC

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.