Liga 1

Italienii l-au sunat pe Nicolo Napoli, după decizia surpriză a lui Mancini: „Mister, cine e Compagno?!”

Nicolo Napoli, antrenorul lui FCU Craiova, a oferit un interviu în Italia despre Andrea Compagno, atacantul lui FCSB.

Articol de Adrian Duţă  —  Wednesday, 08 March 2023

Nicolo Napoli, antrenorul lui FCU Craiova, a oferit un interviu în Italia despre Andrea Compagno, atacantul lui FCSB.

Napoli a fost întrebat despre convocarea lui Compagno pe lista preliminară a Italiei pentru meciurile cu Anglia (23 martie) și Malta (26 martie), din preliminariile Euro 2024.

Nicolo Napoli: „Mancini a făcut bine că l-a convocat pe Compagno”

Napoli l-a lăudat pe fostul său elev de la FCU Craiova și consideră că decizia lui Mancini de a-l convoca pe Compagno pe lista preliminară este una bună.

„Este o persoană foarte altruistă, mereu la dispoziția echipei și a antrenorului. Este un jucător de careu, este foarte bun atunci când trebuie să protejeze mingea și unul dintre punctele sale forte este lovitura de cap. De fapt, a marcat multe goluri atât la echipa mea, cât și la Steaua. 

Totul i se datorează lui, s-a descurcat foarte bine în campionat, mai ales aici, în România. Și a făcut bine că Mancini l-a convocat, așa va vedea de aproape cum este el și cum joacă. După părerea mea, Compagno este o fotbalist care se poate descurca bine la echipa națională. 

El poate fi și un atu în plus pentru finalul meciului, dacă ai nevoie să întorci rezultatul sau să egalezi. Întotdeauna dă 100% atunci când este pe teren”, a declarat Nicolo Napoli pentru Serie A News.

16 goluria marcat Andrea Compagno în acest sezon de Superliga, pentru FCSB, fiind golgeterul competiției, alături de Dugandzic

VIDEO. Dan Petrescu, surprins de convocarea lui Compagno la naționala Italiei: „Nu mă așteptam, dar merită”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.