Campionate

Simona Țăranu s-a supărat pe un fotbalist: „E cam arogant, nu îmi place”

+34 Foto
Simona Țăranu/ foto: Instagram @simona.taranu

Articol de Andra Mocanu  —  Thursday, 09 March 2023

Simona Țăranu, prezentatoarea știrilor de la Digi Sport, a vorbit despre Zlatan Ibrahimovic, atacantul lui AC Milan, pe care îl consideră arogant.

„Ibrahimovic e un pic cam arogant. Un pic mai mult. Contează foarte mult și ce transmiți, cât de aproape ești de generația care-ți calcă pe urme, ce exemplu dai. Fotbaliștii aroganți nu-mi plac, cu tatuajele nu am nimic”, a declarat Simona Țăranu, potrivit digisport.ro.

Cum și-a început Simona Țăranu cariera în televiziune

Invitată la podcastul ALTCEVA, Simona Țăranu a vorbit despre începuturile ei în televiziune. În vârstă de 34 de ani, ea a urmat cursurile Colegiului Naţional Petru Rareş din Piatra Neamţ, apoi s-a mutat la Bucureşti, unde a studiat Cinematografie şi Televiziune la Universitatea Media.  

Jurnalista a mărturisit în podcastul moderat de Adrian Artene, directorul editorial Gândul, că i-a fost foarte greu în primii ani de adaptare în Capitală, informează Libertatea

Primii doi ani au fost foarte grei. În timpul facultății, profesorii ne spuneau «Nu terminați facultatea și așteptați să vă angajați, faceți de pe-acum». Au fost colegi care s-au integrat la telenovele, erau foarte multe producții la Buftea și au reușit să prindă câte-un loc de muncă. Fie practică, fie loc de muncă. Eu îmi doream în televiziune, pentru că știam că va fi un parcurs mai lung. Proiectele din film sunt, de obicei, limitate.

Apoi, Simona Țăranu a povestit ce a pățit la un interviu de angajare la o televiziune: 

Am ajuns la Digi, n-a fost ușor. Înainte am ajuns la o altă televiziune, mult mai mare pe atunci, m-am dus modest îmbrăcată. Mi-am luat o cămășuță, o pereche de blugi, niște pantofi fără toc, mi-am prins părul.  Am dat o probă, nu știam ce caut acolo, pentru că au venit fete foarte frumoase, înalte, cu rochițe, poșete. Când mă uitam, am zis că efectiv sunt fata de la țară. Am dat proba, m-am dus la redactorul-șef, m-a chemat în birou, și mi-a zis «Îmi pare rău că ești profi, dar nu ești sexy».

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.