Baschet

De la star în NBA la pistolar » Fostul baschetbalist riscă 10 ani de închisoare!

Shawn Kemp (dreapta) alături de Shaquille O'Neal, în 1994/ foto: Imago images

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 09 martie 2023

Shawn Kemp (53 de ani), fostul mare baschetbalist din NBA, a fost arestat în SUA după ce a fost implicat într-un schimb de focuri de armă.

Shawn Kemp a fost încarcerat în închisoarea Pierce County (Washington) sub acuzația de implicare într-un schimb de focuri de armă. Poliția din Tacoma a raportat o altercație în care au fost implicate două vehicule. Persoanele din cele două mașini au tras focuri de armă, fără ca cineva să fie rănit.

Shawn Kemp, arestat după ce a fost implicat într-un schimb de focuri de armă

Fostul mare baschetbalist riscă 10 ani de închisoare pentru fapta sa, potrivit Marca.

Nu este prima dată când Kemp are probleme cu legea. A mai fost arestat în 2005 și 2006, de fiecare dată pentru posesie de droguri.

Shawn Kemp/ foto Instagram

Shawn Kemp, fostă vedetă în NBA

Shawn Kemp a fost unul dintre starurile baschetului american din anii '90. A jucat la Seattle SuperSonics, Cleveland Cavaliers, Portland Trail Blazers, Orlando Magic și de 6 ori All Star Game. 

De-a lungul carierei de 14 în NBA, Shawn Kemp a strâns 91 de milioane de dolari. A fost finalist al campionatului american în 1996, pe când juca la Seattle SuperSonics.

În 2020, Kemp și-a deschis un magazin de marijuana. A fost implicat și în alte controverse în afara terenului. Oficial, el are 7 copii cu 6 femei, însă s-a vorbit despre  faptul că ar avea 11 copii cu 9 femei diferite.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.