Tenis

Ilie Năstase s-a întrecut pe el însuși! Soția Ioana a uitat de divorț și de toate supărările când a primit cadoul „de suflet”

Articol de Cristina Pîrvu  —  joi, 09 martie 2023

Ilie Năstase, 76 de ani, e căsătorit cu Ioana, fostă Simion, din aprilie 2019. De-a lungul mariajului, cei doi au fost de mai multe ori la un pas de divorț, în ciuda cadourilor de lux pe care fostul mare jucător de tenis i le-a dăruit soției. Și de 8 Martie a surprins-o!

Nu, nu e vorba despre vreun bolid de sute de mii de euro sau de vreo geantă Hermes unicat! Ioana Năstase a primit un cadou fabulos, de suflet, de la Ilie Năstase. Fostul mare jucător de tenis i-a dăruit soției un buchet uriaș de trandafiri albi, peste 100 de fire.

Ioana Năstase a apreciat atât de mult surpriza de la soțul ei, încât s-a lăudat cu ea în fața fanilor ei, pe rețelele de socializare. Soția lui Ilie Năstase apare într-o fotografie cu buchetul de trandafiri în brațe, pare că se chinuie să îl țină, atât de greu e.

„Mulțumesc”, a fost mesajul simplu și direct transmis de Ioana Năstase. Fanii ei imediat au reacționat cu like-uri, i-au făcut chiar și complimente: „La mulți ani, Ioana! (…) Superbă femeie!”.

Cadourile de sute de mii de euro primite de Ioana de la Ilie Năstase

În septembrie 2022 s-a zvonit că Ilie Năstase i-a cumpărat soției Ioana o mașină marca Range Rover în valoare de aproximativ 70.000 de euro, scrie ego.ro. „E o bijuterie!”, a fost reacția Ioanei Năstase atunci când a văzut bolidul primit de la Ilie Năstase. S-a și pozat imediat la volan.

Și în septembrie 2020, de ziua ei, Ioana Năstase a primit de la Ilie Năstase un cadou extravagant: un Bentley Continental GT Sport, în două uşi, în valoare de 240.000 de euro.

„De data aceasta, mașina e de la Ilie. Am primit cadou de la soțul meu o mașină pe care mi-o doream foarte mult. Acum două săptămâni, cineva a parcat în fața blocului un Bentley modelul acesta și am zis: 'Wow, ce mașină frumoasă'.

Am fost imediat în reprezentanță și am luat-o pe loc. Mai am cinci mașini, diferite mărci, dar nu se compară cu aceasta. Este de vis", a declarat Ioana Năstase la vremea respectivă, pentru click.ro.

Au fost la un pas de divorț de mai multe ori

De-a lungul mariajului lor de aproximativ patru ani, Ioana și Ilie Năstase au fost la un pas de divorț de mai multe ori, la un moment dat ea chiar a depus și actele necesare pentru separarea legală.

Chiar anul trecut s-a întâmplat să se separe, însă ea s-a răzgândit. Și în 2021 au trecut printr-un moment de cumpănă, ea ar fi sunat la 112 să reclame faptul că Ilie Năstase ar fi violent.

„Toată lumea s-a întrebat de ce nu am divorțat de Ilie?! Se știe însă prin ce a trecut Ilie ultima dată. Băgasem actele, dar Ilie a venit la mine să se vaite că îi plesniseră niște vase de sânge! Așa m-a făcut să-mi retrag cererea! Nu m-a lăsat inima, pur și simplu! Am vrut să nu-mi fac păcate cu el! Eu m-am sacrificat, m-am lăsat pe mine pentru Ilie. Dumnezeu știe peste câte am trecut eu în căsnicia asta și le-am înghițit pe toate! Ilie era terminat acum, dacă nu eram eu lângă el!”, a declarat Ioana Năstase pentru Click.

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.