Stranieri

Galatasaray nu se lasă ușor » Pisa nu i-a înduplecat pe turci și trebuie să plătească suma stabilită pentru Olimpiu Moruțan

Olimpiu Moruțan/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 09 martie 2023

Galatasaray nu ia în calcul o reducere a sumei de transfer în cazul lui Olimpiu Moruțan (23 de ani), mijlocașul împrumutat la Pisa.

Așadar, dacă Pisa vrea îl transfere definitiv, trebuie să plătească 5,5 milioane de euro, clauza din contract. Dacă Pisa promovează în Serie A, clauza se activează automat.

Pisa nu i-a înduplecat pe turci: trebuie să plătească 5,5 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan

Deși clubul italian ar fi vrut să obțină o reducere a sumei de transfer în cazul lui Moruțan, nu a reușit. Galatasaray vrea 5,5 milioane de euro pentru internaționalul român.

Dacă Pisa nu va promova, Moruțan ar putea reveni la Galata, asta dacă echipa italiană nu ar vrea să plătescă oricum cele 5,5 milioane de euro pentru român. Dacă promovează, Olimpiu devine automat jucătorul Pisei din sezonul viitor. El a fost împrumutat în Italia în vara lui 2022, după un sezon la Galatasaray.

Olimpiu Moruțan, cifre bune la Pisa

Moruțan a devenit titular indiscutabil la Pisa pe parcursul sezonului 2022-2023. Este unul dintre cei mai importanți oameni ofensivi ai echipei de pe locul 5 din Serie B. Internaționalul român are 6 goluri și 7 assist-uri în 26 de meciuri de campionat.

Pisa este la 8 puncte de Genoa, echipa de pe locul doi, ultimul care duce direct în prima ligă. Locul 5 va participa la un play-off de promovare.

5 milioane de euroeste cota lui Moruțan, potrivit transfermarkt.com

Citește și:  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.