Liga Campionilor

Fostul jucător de la PSG dă de pământ cu Messi: „Joci doar cu Angers și Clermont. În meciurile importante, dispari. Ar trebui să pleci”

Lionel Messi/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 09 martie 2023

PSG a fost eliminată de Bayern din optimile Champions League, scor 0-3 la general. Lionel Messi, vedeta parizienilor, a fost atacat de Jerome Rothen.

Rothen, fostul internațional francez cu 180 de meciuri la PSG, a declarat că Messi se vede pe teren doar cu echipele mici din Ligue 1, iar în partidele importante „dispare”. I-a sugerat argentinianului să plece la vară, când îi expiră contractul.

Rothen, atac dur la Lionel Messi

„Messi nu vrea să se implice la acest club. Spune că e adaptat acum. Dar la ce e adaptat? Messi, ai dat 18 goluri și 16 assist-uri în acest sezon, cu Angers și Clermont. În meciurile importante, dispari. 

Gluma e că l-am urmărit atent la Campionatul Mondial, am văzut cât de mult s-a implicat. Nu m-a deranjat, doar și-a reprezentat țara. Dar măcar să arate puțin respect pentru echipa de club.

Doar la PSG putea primi un asemenea salariu. Clubul a fost la picioarele lui, toți cei de acolo se așteptau să le aducă Champions League. Nu a adus nimic.

Nu face niciun efort pentru a pune clubul înaintea lui. Nu le mulțumește niciodată fanilor, își coboară capul și se duce la vestiar. Chiar și atunci când își sărbătorește golurile și i se scandează numele, nu face niciodată un gest pentru fani, pentru a le mulțumi pentru susținere. 

Nu vrea să se implice în acest proiect. Din acest motiv, cred că ar fi bine să plece”, a declarat Rothen la Radio RMC, citat de Daily Mail.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.