Liga 1

Concluzia lui Marcel Pușcaș, după decizia în cazul Sepsi - FCU Craiova: „Nu e o victorie, e normalitate”

Concluzia lui Marcel Pușcaș, după decizia în cazul Sepsi - FCU Craiova: „Nu e o victorie, e normalitate”

Articol de Sergiu Alexandru  —  joi, 09 martie 2023

Marcel Pușcaș, președintele FCU Craiova, a comentat decizia dată azi de Comisia de Recurs, care a dat câștig de cauză oltenilor, în disputa cu Sepsi.

  • După ce la Comisia de Disciplină s-a decis victoria lui Sepsi cu 3-0,  Comisia de Recurs a hotărât azi ca meciul să se rejoace din minutul 1, pe 15 sau 16 martie, data exactă urmând să fie stabilită în curând

Marcel Pușcaș, după decizia în cazul Sepsi - FCU Craiova: „Nu e o victorie, e normalitate”

„Nu e o victorie, e o normalitate. A spus-o toată lumea, chiar dacă au fost și voci care au fost împotrivă. Dar marea majoritate a opiniei publice a spus «rejucare». 

Jucătorii au aflat vestea pe teren, în timpul antrenamentului. Au spus «bravo», au aplaudat și și-au văzut de treabă. 

La ultimul meci al nostru n-am mai auzit scandări anti-conducere. Sper ca fanii să o țină tot așa, să ne împăcăm, să ne înțelegem, așa cum trebuie. 

Noi avem suporterii interziși în deplasare (n.r. - sancțiunea de 6 etape primită de ultrașii olteni a rămas în vigoare). 

Ce se va întâmpla dacă, la meciurile noastre din deplasare, din Ardeal, vor veni 1.000-2.000 de suporteri olteni din Ardeal, de exemplu? Avem suporteri la Blaj, la Mediaș, ce se întâmplă?”, a spus Marcel Pușcaș, la emisiunea „Liga Digisport”.

 Spunea Dioszegi că mă caută prin tribune pe la Sepsi cu camerele lor (n.r. - de supraveghere). Sunt o mie de camere, să-i depisteze pe cei care scandează, să-i interzică, să-i amendeze. În acest mod, scapi tribunele de factorii perturbatori

- Marcel Pușcaș

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.