Handbal

Delegația Insulelor Feroe a ajuns în România înaintea „tricolorilor” » Cum a fost posibil

Articol de Costi Prună  —  vineri, 10 martie 2023

După probleme avute la zborul spre Insulele Feroe, lotul masculin de handbal al României a avut de suferit și la întoarcerea spre București. Delegația adverasrilor din Insulele Feroe a ajuns înaintea noastră. 

După înfrângerea surprinzătoare cu Insulele Feroe, 26-28, în preliminariile pentru Campionatul European 2024, elevii lui Xavi Pascual au trecut printr-un moment neplăcut în drumul spre casă.

Naționala României, probleme la revenirea din Insulele Feroe

„Tricolorii” au plecat joi dimineață, la ora 06:00, ora României, din Torshavn. Au avut o escală în Copenhaga, iar din Danemarca au luat avionul spre Londra. Aici, din informațiile GSP.ro, au apărut problemele. 

Naționala României a pierdut avionul din Londra spre București, astfel că „tricolorii” au căutat un hotel și au înnoptat în capitala Angliei. Au ajuns acasă în după-amiaza zilei de vineri.

Adversarii au ajuns înainte

Delegația din Insulele Feroe a ajuns înaintea „tricolorilor” pe tărâm românesc. Potrivit lui Tróndur Mikkelsen, unul dintre oamenii de bază ai adverasrilor, aceștia au aterizat vineri, la ora 00:30.

Probleme și la drumul spre Feroe

Naționala de handbal masculin a României ar fi trebuit să aterizeze luni seara în Insulele Feroe, însă acest lucru n-a fost posibil din cauza vremii extreme de la Torshavn. 

Handbaliștii români au trăit clipe mai puțin plăcute la altitudine și au ajuns abia marți, cu o întârziere de 12 ore.

Pilotul aeronavei a încercat de nu mai puțin de trei ori să aducă aeronava la sol pe aeroportul din Insulele Feroe, însă fără succes. 

Avionul a petrecut o oră și 10 minute în aer din cauza furtunii de zăpadă și a vântului puternic, iar în cele din urmă pilotul a decis să se îndrepte către Norvegia, aterizând în Bergen în jurul orei 01:00 noaptea. Ulterior, „tricolorii” au reușit să ajungă în Feroe.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.