Liga 1

Fostul căpitan de la FCSB, dezvăluiri despre Gigi Becali: „Am rămas în relații foarte bune. E ca un al doilea tată pentru mine”

Florin Tănase (28 de ani), mijlocașul ofensiv de la Al-Jazira și fostul căpitan de la FCSB, a vorbit despre relația cu Gigi Becali.

Articol de Adrian Duţă  —  Friday, 10 March 2023

Florin Tănase (28 de ani), mijlocașul ofensiv de la Al-Jazira și fostul căpitan de la FCSB, a vorbit despre relația cu Gigi Becali.

Fotbalistul plecat în vară în Emiratele Arabe Unite, pentru 3 milioane de euro, a declarat că are o relație foarte bună cu Gigi Becali, pe care îl consideră un „al doilea tată”.

Florin Tănase: „Gigi Becali e ca un al doilea tată pentru mine”

„Ţin legătura cu nea Gigi, vorbim la o săptămână sau două. Am rămas în relaţii foarte bune cu dânsul. Nu am vorbit despre subiectul antrenorului, pe cine va aduce, cu licenţă. Relaţia cu nea Gigi e una foarte bună. Am rămas în relaţii foarte bune. 

Pot să zic că este al doilea tată pentru mine, m-a ajutat foarte mult. Îmi doresc ca anul acesta să câştige campionatul”, a declarat Florin Tănase, potrivit as.ro

Florin Tănase: „FCSB joacă un fotbal foarte bun”

„Mereu urmăresc meciurile celor de la FCSB. Îmi pare rău de ultimul rezultat de la Arad (n.r. - 1-3 cu UTA). Au avut şanse să facă 2-1 şi să câştige meciul. FCSB joacă un fotbal foarte bun în momentul de faţă, cu Pintilii antrenor. 

Cu siguranţă poate să ia campionatul. Au un meci acasă (n.r. - cu Sepsi, duminică de la 21:00) şi după aceea urmează playoff-ul. Dacă îşi vor menţine forma aceasta, sunt sigur că pot câştiga toate meciurile”, a mai spus Florin Tănase.

6 ania jucat Florin Tănase la FCSB, între 2016 și 2022

>

Citește și alte știri din Superliga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.