Campionate

Real Madrid a negociat cu el, dar marea revelație a Europei va ajunge la un club de top din Premier League! Suma de transfer, amețitoare!

Jude Bellingham, în dul cu Kylian Mbappe/ foto Imago Images

Articol de Theodor Jumătate  —  Friday, 10 March 2023

Jude Bellingham, 19 ani, cel mai bun tânăr jucător englez, o va părăsi pe Borussia Dortmund și va semna foarte probabil cu Liverpool, care va plăti 140 de milioane de euro.

La 19 ani, Jude Bellingham este unul dintre cei mai buni jucători ai Bundesligii, ai naționalei Angliei, ai Europei. El este unul dintre principalele subiecte pentru mercato 2023.

Jude Bellingham, de la 25 la 140 de milioane

Englezul mai are contract încă două sezoane cu Borussia Dortmund, dar fără clauză de reziliere. Dacă pleacă la vară, BVB va cere pe el mult peste 100 de milioane. Potrivit postului de radio britanic talkSPORT, ar fi 140 de milioane, cât a primit Borussia pentru Ousmane Dembélé în 2017, când s-a transferat la Barcelona. Cât a achitat Dortmund pentru el în 2020, când l-a cumpărat de la Birmingham City? 25 de milioane!

Toți se întreabă unde va ajunge valorosul mijlocaș insular. S-a speculat că Real Madrid a negociat de curând cu tatăl jucătorului și că „los blancos” sunt favoriți să-l ia pe Jude.

Jude Bellingham, atras de Klopp și de prietenii „cormorani”

Același talkSPORT are o altă variantă. Chiar dacă Real și Manchester City sunt pe urmele lui, Bellingham va semna foarte probabil cu Liverpool. Madridul nu ar plăti 140 de milioane în schimbul tânărului internațional englez, ceea ce Liverpool ar face. În plus, Jude ar vrea să fie antrenat de Jürgen Klopp și e prieten cu Jordan Henderson, căpitanul „cormoranilor”, și cu Trent Alexander-Arnold.

110milioane de euro este cota lui Jude Bellingham, potrivit transfermarkt.de

22de selecții are mijlocașul de 19 ani la naționala Angliei, marcând un singur gol

20de goluri a marcat Bellingham pentru Borussia Dortmund (a jucat 122 de meciuri)

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.