Liga 1

700.000 €!

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  vineri, 16 mai 2008

Aceasta e clauza de reziliere a contractului lui Lobonţ.

Transferul lui Bogdan Lo­bonţ nu va rotunji conturile echipei din Ştefan cel Mare, aşa cum sperau şefii clubului. Asta deoarece Lobby poate pleca imediat la orice echipă care virează 700.000 de euro în contul clubului din Ştefan cel Mare!

Portiţă spre Vest

Surse autorizate susţin că, în momentul în care a semnat cu Dinamo, portarul de 30 de ani şi-a dorit o clauză de reziliere în valoare de numai 700.000 de euro pentru a-i fi mai uşor să plece în Occident. Adică aceeaşi sumă pe care i-au plătit-o “cîinii” Fiorentinei pentru repatrierea internaţionalului în ianuarie 2007.

Tentat de Fiorentina

Chiar dacă a fost asaltat de mai multe cluburi din Vest în iarnă, iar Dinamo traversa o perioadă nefastă în Liga I, “Pisica” nici nu a vrut să audă de vreun eventual transfer şi le-a promis acţionarilor că va termina sezonul în tricoul alb-roşu pentru a ajuta echipa. Acum, portarul echipei naţionale este curtat insistent de Lazio, Fiorentina şi Sampdoria.

Aceleaşi surse susţin că Lobonţ este tentat să revină la echipa lui Adrian Mutu. Două ar fi motivele: Fiorentina este la doar un meci de o participare în Champions League, iar titularul Sebastien Frey este aproape de o mutare la AC Milan.

38 de meciuri a jucat Lobonţ pentru Dinamo în acest sezon, în toate competiţiile.

320.000 euro este salariul anual al lui Lobonţ. La Fiorentina, el ar putea cîştiga dublu.

Popa, tot mai aproape!

Tratativele dintre Dinamo şi Poli Timişoara pentru Marius Popa (foto) au avansat după ce goal­keeperul de 29 de ani a refuzat şi cea de-a doua ofertă de pre­lun­gire a înţelegerii cu bănă­ţe­nii. Aflat în ultimul an de con­tract, Popa pare tentat să accepte oferta din Ştefan cel Mare, însă mai rămîne ca şefii celor două grupări să se pună de acord în privinţa transferului. Pe listă se mai află şi Mircea Bor­nescu (28 de ani), Craiova fiind dispusă să renunţe la serviciile sale pentru un milion de euro.

Romanovs nu mai stă

Rednic îşi doreşte neapărat să aducă doi portari în Ştefan cel Mare. Unul experimentat pentru a suplini plecarea lui Lobonţ şi un goalkeeper tînăr, întrucît Dennis Romanovs este pe picior de plecare. Pe lista “Puriului” sînt Stanislav Namaşko (22 de ani), de la FC Tiraspol, şi Florin Matache, împrumutat la Otopeni pînă în vară.

Caută jucători în Hexagon

Rednic (foto) şi Dinu vor pleca astăzi în Franţa pentru a asista la partida de sîmbătă dintre Metz şi Le Mans. Dinamoviştii îl au în vizor pe mijlocaşul gazdelor, Daniel Gygax (26 de ani), care poate evolua pe mai multe posturi în linia mediană. Internaţional elveţian, Gygax poate fi achiziţionat pentru aproximativ 500.000 de euro de către “cîini”, mai ales că Metz este deja retrogradată.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.