Liga 1

Avertisment pentru un jucător de la Universitatea Craiova: „Lumea nu va mai avea răbdare cu el. Are momente când dispare din joc.

Jovan Markovic, în stânga // FOTO: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  sâmbătă, 11 martie 2023

După victoria limită obținută de CS Universitatea Craiova, 2-1 cu UTA, Jovan Markovic a fost criticat pentru evoluțiile avute în acest sezon.

Atacantul de 21 de ani al oltenilor are 24 de partide jucate în acest sezon, însă cifrele sale nu impresionează. Markovic are doar 4 goluri și 3 pase de gol pentru Universitatea Craiova, în toate competițiile. 

Avertisment pentru Jovan Markovic

„Suporterii și toată lumea îl aşteaptă pe noul sau vechiul Markovic. E clar că schimbarea stă la el. Dacă el nu înţelege că trebuie să arate mult mai des calitatea pe care o are ... Aniii trec şi uşor, uşor nu o să mai fie un jucător atât de important pentru club.

Ăsta e un semn că nu înţelege că anii trec. Nu e vorba doar de talent. Partea de educaţie și mentalitatea vin şi din interior. Sunt sigur că oamenii din cadrul clubului îi spun. Au trecut anii şi Markovic nu a reuşit să aibă 15-20 de goluri. Nu poți să spui că a înţeles, că s-a pus la punct fizic şi că fi vândut pe o sumă importantă”, a spus Ionuț Rada la PrimaSport.

Acesta a fost completat de George Galamaz.

„Lumea nu va mai avea răbdare cu el, pentru că el tot promite și promite, dar nu ajunge la un nivel constant bun. Are momente când dispare din joc. Dacă Elvir Koljic era în formă şi nu era accidentat, era clar că Markovic ar fi jucat mai puţin decât acum”.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.