Liga 1

Reacția lui Gică Hagi când a aflat că se face un nou stadion în Constanța: „Vrem să dezvoltăm proiectul și să creștem”

+10 Foto
Cum ar trebui să arate noul stadion al Farului // foto: Facebook @ Vergil Chițac

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 martie 2023

Gică Hagi, acționarul majoritar și manager tehnic la Farul, a vorbit despre viitorul stadion din Constanța.

Municipalitatea din Constanța urmează să semneze contractul pentru demolarea vechiului stadion „Gheorghe Hagi”. Arena Farului se află într-o stare de degradare totală şi va fi demolată în vară, așa cum scria Gazeta în noiembrie, spre bucuria lui Gică Hagi.

Reacția lui Gică Hagi după ce a văzut că se dărâmă stadionul Constanța

„Am văzut acum că şi stadionul s-a aprobat. Deci, ştirile sunt bune. Sperăm să vină cât mai repede şi stadionul nou. Sperăm să-l facem cât mai repede. 

După aceea, vrem să dezvoltăm proiectul și să creștem. Să încercăm să ne poziționăm sus, ca o echipă puternică”, a spus Gică Hagi la conferința de presă.

Stadion nou în Dobrogea

Noul stadion din Constanța va avea o capacitate de 18.000 de locuri și va fi gata în 2025, după o investiție de 100 de milioane de euro. Între timp, în așteptarea buldozerelor care să o pună la pământ, vechea arenă cade pradă buruienilor și ciulinilor, singurul lucru funcțional fiind pista de atletism.

+10 Foto
Farul Constanța va avea un nou stadion // sursă foto: Twitter @ Emishor

De acum încolo încep meciurile foarte tari, adevărate, grele din toate punctele de vedere, fie acasă, fie în deplasare. Rapidul este o echipă foarte bine aşezată. E bună pe atac poziţional, dacă nu-i creezi presiune şi nu eşti agresiv. E bună şi pe atac rapid, şi pe faze fixe.

- Gheorghe Hagi

VIDEO Totul despre Rapid - Farul 

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.