Liga 1

Sepsi nu renunță! Anunțul lui Laszlo Dioszegi după decizia Comisiei de Recurs: „Mergem la TAS!”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Saturday, 11 March 2023

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a vorbit despre decizia Comisie de Recurs în cazul Sepsi – FCU Craiova și anunță că formația din Sf. Gheorghe va merge la TAS.

Omul de afaceri spune că va face plângere la Tribunalul Sportiv de la Lausanne nu pentru a câștiga la „masa verde” meciul cu FCU Craiova, ci pentru a afla dacă dreptatea este de partea clubului său.

Sepsi nu renunță! Merge la TAS!

„Mergem la TAS să vedem dacă avem dreptate. Vrem să vedem dacă dreptatea e la noi. Nu se mai pune problema să se schimbe clasamentul. Vom primi un răspuns în august sau în septembrie. Dar vrem să vedem dacă avem dreptate. Am vorbit deja cu un avocat. 

Nu ne îndreptăm împotriva nimănui, ci doar vrem să avem dacă avem dreptate și vrem să stopăm scandările rasiste și xenofobe. Vrem să atragem atenția că aceste lucruri nu fac bine. Interesul nostru nu e să schimbăm clasamentul. 

E bine că se joacă meciul. Nu e nicio problemă dacă nu vom intra în play-off. Înseamnă că FCU Craiova merită să fie acolo. Dar măcar să știm că am avut dreptate sau nu. În 21 de zile trebuie să depunem plângerea și în două sau 3 luni vom primi răspunsul. Nu e nicio problemă”, a spus Laszlo Dioszegi în emisiunea „Liga DigiSport”

VIDEO Totul despre FCSB - Sepsi

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.