Liga 1

Cum și-a găsit Sepsi autocarul în parcare înainte de meciul cu FCSB: „Mulțumim pentru primirea «caldă» în București”

Autocarul lui Sepsi a fost luat la țintă cu ouă

Articol de Vlad Nedelea  —  sâmbătă, 11 martie 2023

Sepsi o întâlnește pe FCSB duminică seara, pe Arena Națională, în ultima etapă a sezonului regulat. Covăsnenii au avut parte de o primire ostilă la București. 

  • FCSB - Sepsi se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. De la aceeași oră are loc și duelul Hermannstadt - FCU Craiova.

Cazați la un resort din Capitală, jucătorii și oficialii lui Sepsi au avut parte de o surpriză neplăcută sâmbătă, găsind autocarul murdărit de ouă în parcarea hotelului. Persoanele răuvoitoare nu au fost deocamdată identificate, au transmis oficialii lui Sepsi pentru GSP. 

Autocarul lui Sepsi a fost luat la țintă cu ouă

„Mulțumim pentru primirea «caldă» în București”, a spus, ironic, directorul sportiv al covăsnenilor, Attila Hadnagy. 

E pentru a doua deplasare la rând când Sepsi întâmpină un tratament deloc prietenos. Pe 28 februarie, înaintea meciului cu Farul, fanii dobrogenilor au încercat să le strice somnul elevilor lui Cristiano Bergodi prin artificii lansate lângă hotelul la care aceștia au fost cazați.

Cristiano Bergodi: „Mergem să câștigăm cu FCSB!”

Cristiano Bergodi, antrenorul lui Sepsi, e optimist înaintea duelului cu FCSB de duminică seara. Covăsnenii au ieșit din zona locurilor de play-off după verdictul Comisiei de Recurs și au nevoie de victorie la București pentru a mai spera la locul 6. Italianul așteaptă o prestație pe măsură din parta elevilor săi.

„Mergem la Bucureşti să câştigăm meciul! Suntem o echipă care vrea să joace fotbal, să facă posesie. Şi ei la fel, ies la joc. Va fi, cred eu, un meci frumos. Nu mergem acolo pentru un punct, mergem să câştigăm. Cel mai important este meciul cu FCSB, apoi ne pregătim și pentru ei (n.r. - pentru rejucarea meciului cu FCU Craiova)”, a spus Bergodi, în cadrul unei conferințe de presă.

VIDEO Toate informațiile înainte de FCSB - Sepsi OSK

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.