Liga 1

Ce gafă! Horațiu Moldovan și-a băgat mingea în poartă

+29 Foto
Horațiu Moldovan, uluit și el de gafa pe care a comis-o / Sursă foto: Captură Prima Sport 1

Articol de Remus Dinu  —  Saturday, 11 March 2023

Farul a preluat conducerea în meciul cu Rapid după o imensă gafă a lui Horațiu Moldovan, goalkeeper-ul oaspeților. Golul de 2-1, semnat de Adrian Mazilu, poartă exclusiv vina portarului giuleștean. Pe foaia oficială de joc, „centralul” Sebastian Colțescu a trecut chiar autogol Moldovan.

„Marinarii” au punctat în minutul 50 pentru 2-1, profitând de o eroare total necaracteristică a lui Horațiu Moldovan. Portarul în vârstă de 25 de ani a intervenit greșit la șutul moale expediat de Adrian Mazilu din interiorul careului și a scăpat în poartă balonul pe care inițial îl atinsese.

Horațiu Moldovan, gafă uriașă în Farul - Rapid

>

Pe margine, Adrian Mutu și-a pus mâinile în cap, un gest de amărăciune al „Briliantului”, a cărui echipă n-a reușit să gestioneze avantajul procurat după golul lui Sefer. 

Horațiu Moldovan și o eroare de care nu avea nevoie

Gafa vine cum nu se poate mai prost pentru Horațiu Moldovan, cu două săptămâni înainte de startul naționalei în preliminariile EURO 2024. Horațiu Moldovan are șanse mari să fie convocat la lot, fiind printre cei mai constanți dintre portarii români de top. Horațiu a debutat sub comanda lui Iordănescu jr., în testul cu Slovenia din toamnă, 1-2. 

FOTO. Farul Constanța - Rapid București - cele mai spectaculoase imagini ale confruntării de la Ovidiu

+29 Foto
Farul - Rapid / FOTO: Raed Krishan

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.