Liga 1

Ce nu s-a văzut la TV: unde s-au dus jucătorii Rapidului imediat după meci

+29 Foto
După meci, întreaga echipă a Rapidului a mers să salute galeria în exteriorul stadionului / foto: Raed Krishan

Articol de Raed Krishan (foto), Andrei Petrescu  —  Saturday, 11 March 2023

Rapid a ajuns la cea de-a doua înfrângere consecutivă în Superligă, după eșecul la limită suferit în fața liderului Farul, scor 1-2, în ultima etapă din sezonul regulat. Fotbaliștii giuleștenilor n-au avut în spate galeria, care a boicotat meciul și a urmărit meciul din parcarea stadionului.

După meci, întreaga echipă a Rapidului a mers să salute galeria în exteriorul stadionului. În frunte cu liderul Săpunaru, fotbaliștii alb-vișiniilor au așteptat să primească acceptul din partea forțelor de ordine, iar apoi s-au îndreptat spre parcare, acolo unde se aflau aproximativ de 600 de suporteri rapidiști

Înfrângerea nu i-a afectat prea tare pe ultrași, care au cântat cot la cot cu jucătorii minute în șir. Momentul a fost surprins de reporterii GSP aflați la stadion.

După meci, întreaga echipă a Rapidului a mers să salute galeria în exteriorul stadionului / foto: Raed Krishan

„Fanii ne susțin în continuare. Ne-au spus doar că vor să vadă atitudine din partea noastră, sper să reușim să le oferim ceea ce-și doresc”, a punctat Antonio Sefer după meci, la Orange Sport.

Fanii Rapidului au boicotat meciul

La meciul de la Ovidiu au făcut depalasarea aproximativ 600 de fani rapidiști, deși aceștia primiseră doar 250 de tichete din partea constănțenilor. Conform reporterului GSP prezent la Ovidiu. ultrașii Rapidului n-au primit acceptul de a intra în stadion peste numărul de locuri rezervat galeriei oaspete. În consecință, liderii au decis să boicoteze intrarea în arenă și să scandeze din afara stadionului!

FOTO. Farul Constanța - Rapid București - cele mai spectaculoase imagini ale confruntării de la Ovidiu

+29 Foto
Farul - Rapid / FOTO: Raed Krishan

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.