Liga 1

„Nu se poate așa ceva!” » Șumudică: „Dacă eram în locul lui Mutu, întârziam meciul cu Farul”

Articol de Alexandru Barbu  —  Sunday, 12 March 2023

Farul a învins-o pe Rapid, scor 2-1, în ultima etapă a sezonului regulat. Marius Șumudică (52 de ani), antrenorul lui Al-Raed, susține că el ar fi întârziat startul meciului din cauza faptului că nu toți fanii giuleștenilor au avut posibilitatea să intre pe stadion.

Deși au venit 600 la Ovidiu, ultrașii Rapidului au fost anunțați de gazde că doar 220 pot intra pe arenă. Adică exact numărul de bilete pe care alb-vișiniii le-au primit pentru acest meci. În consecință, liderii galeriei au decis să boicoteze partida, iar toți fanii au rămas în afara stadionului.

Marius Șumudică: „Dacă eram antrenorul Rapidului, întârziam jocul în semn de protest”

„N-am înțeles în viața mea tratamentul la care sunt supuși suporterii Rapidului. Avem nevoie de fani, avem nevoie de suporteri și noi îngrădim accesul lor. Eu sunt convins că, oricât ar fi costat biletul, fanii Rapidului nu făceau drumul degeaba până la Constanța.

Dacă eram antrenorul Rapidului, întârziam jocul în semn de protest. Niciodată nu începeam până în minutul 14 sau cât îmi permitea. Nu se poate așa ceva, nu începeam. Dar ăștia suntem! Bravo, Farul! Bravo, Hagi”, a declarat Marius Șumudică pentru ProTV.

VIDEO CU FAZA. Horațiu Moldovan, gafa uluitoare la golul de 2-1 din Farul - Rapid

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.