Liga 2

Ovidiu Burcă, după ce a calificat-o la limită pe Dinamo în play-off: „Excursia noastră nu s-a terminat aici”

Articol de Sergiu Alexandru  —  duminică, 12 martie 2023

Deși a remizat cu Poli Timișoara (1-1), Dinamo s-a calificat în play-off-ul Ligii 2. Acum, „câinii” speră la promovare.

  • Dinamo termină play-off-ul pe locul 6.
  • S-au calificat în play-off: CSA Steaua, Poli Iași, Oțelul, Unirea Dej, Gloria Buzău și Dinamo

După un început dezastruos de sezon, Dinamo a reușit să prindă un loc între primele 6. Acum, antrenorul Ovidiu Burcă spune că se gândește la promovare.

Reacția lui Ovidiu Burcă după ce a calificat-o pe Dinamo în play-off-ul Ligii 2

>

„A fost un meci intens, ca pe vremuri. Dar așa cresc echipele. Mă bucur că ne-am calificat în play-off cu acest egal. Nu am făcut niciun calcul. Orice calcul faci, nu prea se întâmplă. Dar chiar dacă azi nu a fost așa cum ne-am dorit, nu trebuie să luăm din merit acestor băieți fantastici. Îmi aduc aminte cum i-am găsit. Erau triști și dezamăgiți. Acum, ne-am calificat și e meritul lor. 

Acest prim pas pe care-l facem, îl dedic fanilor. Ce am văzut azi nu am văzut de multă vreme. A fost o atmosferă fantastică. Cei care au rămas alături de noi cred că sunt mândri. Ne dorim să-i aducem pe toți lângă noi, să aducem spiritul lui Dinamo. 

Excursia noastră nu se oprește aici. Am bifat o bornă. Am intrat în play-off, poate și cu puțin ajutor divin, și să mergem mai departe. Ne-am dorit foarte mult să ajungem în play-off. Va fi un play-off frumos. Se poate întâmpla orice. Vom lua totul meci cu meci. 

Important este să te depășești de la meci la meci, de la zi la zi. Asta am reușit. Am creat o mentalitate demnă de Dinamo. Dinamo înseamnă presiune și să te bați pentru fiecare meci”, a spus Ovidiu Burcă în emisiunea „Liga DigiSport”.

>

Clasamentul din Liga 2

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.