Liga 1

Emil Grădinescu, discurs-manifest înainte de meci: „Spun FCSB pentru că sunt obligat, dar știm toți că este Steaua!”

Emil Grădinescu, unul dintre comentatorii meciului FCSB - Sepsi la posturile Prima Sport și Orange Sport, a ținut un discurs de un minut legat de disputa dintre CSA și Gigi Becali.

Articol de David Marinescu  —  Sunday, 12 March 2023

Emil Grădinescu, unul dintre comentatorii meciului FCSB - Sepsi la posturile Prima Sport și Orange Sport, a ținut un discurs de un minut legat de disputa dintre CSA și Gigi Becali în care a susținut clar că „FCSB este Steaua”. 

Emil Grădinescu a spus în mai multe rânduri că el consideră FCSB drept continuatoarea Stelei. Din acest motiv a fost frecvent chemat în fața comisiilor CNA. Comentatorul nu renunță însă la ideea pe care o susține. 

Emil Grădinescu, discurs în direct: „FCSB este Steaua”

„Urmează o confruntare cu efecte importante în lupta pentru configurația play-off-ului. FCSB este pe 3, iar Sepsi pe 7, dar are de jucat acea restanță cu FCU Craiova.

Este o reeditare a finalei de Cupa României, ediția 2020, câștigată cu 1-0 de FCSB. Îi spun FCSB pentru că, noi, comentatorii, așa suntem obligați de autorități.

Știm cu toții că FCSB este Steaua, echipa care nu și-a întrerupt activitatea nicio secundă, echipa cu o prezență continuă în Liga 1. Schimbarea entității care administrează clubul nu aduce după sine modificări pe linie sportivă.

Sunt «n» cluburi mari în lume care și-au schimbat patronii. Și mai știm că lupta pentru numele de Steaua îl lasă rece pe patron, îi place cum sună varianta sa de FCSB, «Faci Ce Spune Becali»”, a fost discursul ținut de Emil Grădinescu în direct la Prima Sport și la Orange Sport. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.