Liga 1

Laude de pe banca lui FCSB pentru decizia lui Becali: „Fără greșeală!”

Lucian Filip/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă, Cătălin Stroia, Valentin David (video)  —  duminică, 12 martie 2023

FCSB - Sepsi 1-0, în etapa #30 din Superliga. Lucian Filip, omul care stă pe bancă în locul lui Mihai Pintilii, a lăudat jocul roș-albaștrilor.

Filip a remarcat și jocul fundașilor centrali, Dawa și Iulian Cristea. Tamm a fost sărit din schemă de Gigi Becali, după greșelile de la meciul cu UTA, pierdt de FCSB cu 0-1.

Lucian Filip: „Dawa și Cristea au jucat fără greșeală”

>

„E o victorie importantă, nu îi bătusem de mult. Pe lângă faptul că am marcat, am făcut și spectacol. În repriza a doua am fost mai rezervați. Poate fanii își doreau mai multe goluri, dar rămâne victoria. Chiar și jucătorii de pe bancă au intrat bine. Competiția e mare, lotul e valoros, trebuie să joace cei mai în formă. 

Mă bucur că nu am luat gol, am demostrat că știm să ținem de rezultat, contrar discuțiilor. Ambii fundași centrali au jucat fără greșeală. Arătăm bine, mai ales că veneam după înfrângere. 

Edjouma e un jucător imprevizibil, care poate câștiga un meci singur, oricând. Mă bucură am am marcat ca o echipă mare, toți au fost altruiști. La Tavi Popescu nu contează doar golul, el poate să dea oricând și un assist, poate să câștige un meci. 

Se anunță cel mai spectaculos play-off și sper ca fanii să vină la meciuri. Atuul nostru este jocul. Noi am pornit de pe 14 și acum arătăm foarte bine”, a declarat Lucian Filip după meci, la Prima Sport.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.