Liga 1

Vrei FCU Craiova în play-off? Cum a răspuns Compagno: „Întrebarea asta e ciudată. Eu n-aș juca două meciuri”

+13 Foto
Andrea Compagno ar prefera-o pe Sepsi în play-off, dintr-un motiv simplu: Becali trebuie să îi achite lui Mititelu câte 100.000 de euro pentru fiecare apariție a italianului în meciurile directe.

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  Sunday, 12 March 2023

FCSB a învins-o pe Sepsi, scor 1-0, și a încheiat sezonul regular al SuperLigii pe locul 3. Andrea Compagno ar putea fi obligat să stea în tribună la două meciuri din play-off, dacă FCU Craiova, fosta sa echipă, termină pe locul 6. Ca să joace, Gigi Becali ar trebui să plătească 100.000 de euro pentru fiecare meci direct cu oltenii.

Ultima participantă în play-off se decide joi, de la ora 21:00, în duelul dintre Sepsi și FCU Craiova. Întrebat pe cine și-ar dori în play-off, Compagno a ezitat.

Andrea Compagno o preferă pe Sepsi în play-off

„Întrebarea asta e ciudată. Dacă vin cei de la Craiova, ar însemna să nu joc două meciuri. Nu știu dacă s-a rezolvat problema asta. Pentru toți prietenii pe care îi am acolo, i-aș vrea pe ei. Dar nu știu...”, a spus Andrea Compagno la Orange Sport. 

VIDEO. Andrea Compagno, despre posibila convocare în naționala Italiei

>

Au fost două-trei zile foarte frumoase, senzaționale. Am încercat să mă gândesc doar la meciul cu Sepsi. Nu era așa ușor să nu te gândești la asta. Nu mă așteptam, era imposibil! E un meci oficial totuși, nu e doar un amical. 

Cum să mă gândesc la asta? E o națională mare. Nu știam că mă urmărește Mancini. Știu doar că au un staff prin care urmăresc toți italienii, dar la asta era greu
Andrea Compagno

VIDEO CU GOLUL. Octavian Popescu, reușită decisivă în FCSB - Sepsi

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.