Liga 1

FCSB a făcut o nouă cerere să intre pe Stadionul Ghencea » Ce meciuri vrea să joace în play-off-ul Superligii pe noul stadion

Articol de Dan Udrea, Remus Răureanu  —  Monday, 13 March 2023

FCSB a terminat sezonul pe locul 3, după 1-0 cu Sepsi, iar acum este cu gândul la partidele din play-off, dorind ca unele dintre ele să se joace pe noul stadion Ghencea.

Pentru duelurile din a doua parte a sezonului, echipa roș-albastră plănuiește să intre în premieră pe noua arenă din Ghencea.

FCSB vrea să joace 4 meciuri pe Stadionul Ghencea

Din informațiile Gazetei Sporturilor, FCSB a trimis o nouă cerere către Clubul Sportiv al Armatei, care administrează arena, pentru a juca 4 etape din play-off pe Ghencea.

Refuzată în trecut de CSA, FCSB încearcă din nou să intre pe Ghencea. Formația lui Gigi Becali vrea să joace pe noul stadion meciurile din etapa 1 (CSU Craiova), etapa 4 (Farul), etapa 7 (FCU Craiova/Sepsi) și etapa 8 (CFR Cluj). 

Oficialii roș-albaștrilor au transmis către CSA că vor un răspuns până pe 9 martie. „Militarii” le-au spus că înainte de a răspunde trebuie să vadă programul meciurilor din play-off, care se va stabili azi.

FCSB va juca pe Arcul de Triumf

FCSB e nevoită din nou să caute alte soluții pentru a disputa meciurile de pe teren propriu în startul unui sezon, în altă parte decât pe Arena Națională. 

La vară, în cazul în care roș-albaștrii vor fi iarăși în postura de a evolua în cupele europene, Arena Națională nu va fi disponibilă pentru fotbal cel puțin pe parcursul lunii iulie, când va găzdui două concerte, la interval de 10 zile: pe 16 și 26 iulie. 

Pentru a se asigura că nu va trebui să plece din București, cum s-a mai întâmplat în anii trecuți, FCSB a făcut deja o solicitare pentru a antama o altă arenă din Capitală. Cum pentru stadionul Steaua încă nu există normele de aplicare pentru legea care a fost votată recent și care i-ar permite inclusiv clubului lui Becali să poată evolua acolo, FCSB s-a orientat către Arcul de Triumf. 

VIDEO Andrea Compagno, după FCSB - Sepsi 1-0: „Nu mă așteptam ca Mancini să mă urmărească de doi ani”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.