Liga 1

„Mihai Stoica a dat ordin ca Ilie Dumitrescu să nu aibă acces la banchetul în care Oțelul sărbătoarea salvarea de la retrogradare?” » Ce a spus Leo Strizu

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 13 martie 2023

Leo Strizu, fost antrenor la FCSB, a fost invitat la GSP LIVE, unde a vorbit și despre perioada petrecută la Oțelul Galați, când conducător era Mihai Stoica.

Tehnicianul a fost întrebat de moderatorul Costin Ștucan despre relația dintre MM Stoica și Ilie Dumitrescu, când cei doi au colaborat la Oțelul.

Ce spune Leo Strizu despre colaborarea dintre Mihai Stoica și Ilie Dumitrescu

„Uitați. Îmi spune cineva care a asistat la o scenă «Întreabă-l dacă la Galați, Mihai Stoica a dat ordin ca Ilie Dumitrescu să nu aibă acces la banchetul în care se sărbătoarea salvarea de la retrogradare»”, i-a spus Costin Ștucan lui Strizu.

>

După câteva clipe de tăcere, în care Strizu a zâmbit, Costin Ștucan a continuat: „Bună întrebarea cititorului. Văd pe fața dumneavoastră că e adevărat. Povestiți-ne puțin”.

Leo Strizu a refuzat să intre în detalii: „Nu. Ilie e prietenul meu. Nu are rost. Ilie a contribuit. Cu el am scăpat de retrogradare. Merite are și Ilie, nu doar eu și MM Stoica, chiar dacă noi am făcut mai multe, extrafotbalistic. Ilie a condus foarte bine echipa”.

Acesta a continuat, ironic: „Probabil că Ilie se grăbea, nu a mai stat în Galați. Poate nu avea mașină, poate a pierdut trenul. Sau poate îl aștepta cineva. Nu a fost la banchet. Dar nici nu pot spune că nu vrut MM Stoica sau nu a vrut Ilie. Nu știu motivul”.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.