Liga 1

Gigi Becali, anunț despre viitorul antrenor de la FCSB: „Cel mai probabil, va fi străin. Un cipriot” + „Bă, voi credeți că sunt idiot? ÎI spun «Tu ești antrenor, dar trebuie să ții cont de ce zice Pintilii»”

Articol de Sergiu Alexandru, Cătălin Stroia  —  luni, 13 martie 2023

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit azi despre ce urmează pentru FCSB și despre ce antrenor vrea să aducă la formația sa.

Omul de afaceri spune că nu-i mai în calcul pe Valentin Iliev și Tony da Silva, ci are pe listă un antrenor român și doi tehnicieni străini. Potrivit lui Becali, cele mai mari șanse le are un tehnician străin, din Cipru.

Gigi Becali, dezvăluiri despre noul antrenor de la FCSB: „Probabil va fi un străin. Un cipriot”

>

Nici Iliev, nici Tony nu sunt. Să vedem ce va fi. S-ar putea să fie un antrenor român sau unul străin. Acum să vedem. Adică să vedem care cunoaște mai bine filozofia... Sunt doi din afară și unul din România. Ăsta care e român a lucrat în România. A fost și la națională. Să vedem dacă se mulează pe filozofia Stelei (n.r.- râde).

Nu cred că va fi pe bancă la meciul cu Craiova. E posibil. Nu știu. Să vedem dacă ne înțelegem cu el. Trebuie să-l am față în față și să vorbim. Înțelege filozofia Stelei? Că filozofia Stelei e mai complicată!

Pintilii? El e antrenor secund. Sau ce e el? Delegat. De exemplu, Ferguson dă sarcini oamenilor lui. Și ăsta...

Bă, voi credeți că sunt idiot? Adică îmi merge bine și să spun «Vino, mă, încoace! Pintilii, pleacă! Dă-i drumul de aici că vrea Burchel». Du-te, mă, de aici. Eu spun «Eu te pun pe tine antrenor. Tu ești antrenor, dar trebuie să ții cont de ce zice Pintilii. Că el mi-a făcut treabă până acum». Unde ați mai văzut tâmpeniile astea ca la noi? Trebuie să armonizezi legile și regulamentele”, a spus Gigi Becali.

Ulterior, Gigi Becali s-a contrazis, când a vorbit despre cine ar putea fi antrenorul român care e pe lista lui.

„Nu vă zic cine. Aaa, nu mai știu. A fost la națională acum mulți ani.... Am greșit eu. Nu vă zic cine e pentru că nu cred că el va fi alesul. Cred că va fi un străin. Parcă cipriot e. Știi de ce? Ca să scap de ei. Dacă pun un român, o să se spună că va fi suspendat. Dacă pun străin, de unde îl suspenzi? E antrenor străin. 

Mai bine un străin. El le zice «Nu știu limba voastră. Nu știu nici limba engleză. Vorbiți cipriota». Cu omul cu minte strâmbă trebuie să îți faci mintea strâmbă. Punem un cipriot ca să-l anchetați în cipriotă”. a adăugat Gigi Becali.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.