Liga 1

Gigi Becali a decis ce se întâmplă cu Andrea Compagno dacă FCU Craiova intră în play-off: „ E vorba de o convenție”

Articol de Sergiu Alexandru, Cătălin Stroia  —  Monday, 13 March 2023

Gigi Becali a anunțat că Andrea Compagno (26 de ani) nu va juca împotriva celor de la FCU Craiova, dacă echipa lui Adrian Mititelu va prinde locul de play-off.

Adus în vară de la FCU Craiova, pentru 1,5 milioane de euro, Andrea Compagno este cel mai bun jucător de la FCSB, dar Becali nu-l va folosi într-un eventual meci cu FCU Craiova.

VIDEO Gigi Becali a decis: Andrea Compagno nu joacă în meciul cu FCU Craiova

Andrea Compagno are o clauză în contractul de transfer de la clubul lui Mititelu prin care are interzis să evolueze împotriva fostei lui echipe, pe întreaga durată a înțelegerii cu FCSB. Dacă roș-albaștrii ar încălca această prevedere, atunci ar trebui să achite câte 100.000 de euro.

Chiar dacă Billel Omrani este accidentat, Becali spune că FCSB nu va miza pe Andrea Compagno. Cel mai probabil, David Miculescu va evolua ca vârf, dacă FCSB se va întâlni în play-off cu FCU Craiova.

>

„Doamne ferește! Pentru ce să joace? Nu e vorba de plătit bani. Am zis că nu joacă, atunci nu joacă. E vorba de o convenție. Eu nu fac așa ceva! Ce, sunt Burchel?”, a declarat Gigi Becali. 

Nu știu dacă îi crește cota după convocarea la naționala Italiei. Nu mă pricep eu la asta. 

- Gigi Becali, patron FCSB

Andrea Compagno o preferă pe Sepsi în play-off

Ultima participantă în play-off se decide joi, de la ora 21:00, în duelul dintre Sepsi și FCU Craiova. Întrebat pe cine și-ar dori în play-off, Compagno a ezitat.

„Întrebarea asta e ciudată. Dacă vin cei de la Craiova, ar însemna să nu joc două meciuri. Nu știu dacă s-a rezolvat problema asta. Pentru toți prietenii pe care îi am La Craiova, i-aș vrea pe ei în play-off. Dar nu știu...”, a spus Andrea Compagno la Orange Sport. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.