Liga 1

Întrebarea lui Costin Ștucan care l-a enervat pe Leo Strizu: „Pintilii? Vrei să mă iei la mișto?”

+27 Foto
Leo Strizu (55 de ani), fostul antrenor din acte al celor de la FCSB, a relatat, în direct la GSP Live, despre faptul că nimeni nu face schimbările la gruparea roș-albastră în afară de Gigi Becali, patronul echipei.

Articol de David Marinescu  —  luni, 13 martie 2023

Leo Strizu (55 de ani), fostul antrenor din acte al celor de la FCSB, a vorbit, în direct la GSP Live, despre modul în care se fac schimbările în timpul meciurilor la FCSB.

Leo Strizu, fost antrenor FCSB: „Cine are influență la schimbări în afară de Gigi Becali?”

Întrebat de Costin Ștucan cine face schimbările la FCSB, Leo Strizu a răspuns: „Păi, cine are influență la schimbări?”. Jurnalistul GSP i-a spus că Mihai Pintilii ar fi cel care decide cine intră și cine iese din teren, moment în care Leo Strizu s-a enervat: „Pintilii? Vrei să mă iei la mișto? Are cineva influență la schimbări?”, a declarat Leo Strizu, la GSP Live. 

>

Ulterior, tehnicianul a continuat: „Am făcut prostia în primul meci (n.r. - FC Botoșani - FCSB 2-3) și am zis că noi am făcut schimbările și a intrat Gigi și a spus: «Îi întrebați pe Strizu și pe Pintilii de schimbări?»”.

Leo Strizu: „Tata mi-a zis: «Nu mai ești Leo care ai fost»”

Leo Strizu a povestit, tot la GSP Live, și despre cum a privit familia lui perioada petrecută pe banca tehnică a roș-albaștrilor. Tehnicianul a spus că tatăl său l-a îndemnat să renunțe la funcția avută la FCSB, chiar dacă îl susținuse atât în cariera de fotbalist, cât și în cea de antrenor. 

>

„Tata a fost numărul 1. M-a susținut în fotbal, el fiind microbist, dar și pentru că a jucat fotbal. Mi-a zis: «Bă, nu mai ești tu Leo care ai fost. Tu tot băiatul meu rămâi, dar mai bine vino la țară la mine. Avem ce să facem pe aici că vine primăvara, avem grijă de curte. Eu zic să pui stop» .

Eu oricum urma să pun stop, pentru că, în momentul în care apăreau la TV formațiile, în josul ecranului, în stânga sau în dreapta, scria: «Antrenor: Leo Strizu»”, a declarat Leo Strizu, în direct la GSP Live. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.