Handbal

Fostul selecționer, discurs acid după rușinea cu Feroe: „Pun și eu o întrebare, ei cum reușesc să facă asta?”

România a învins Insulele Feroe acasă, scor 25-17 Foto: FRH

Articol de Andrei Petrescu  —  Monday, 13 March 2023

Adrian Vasile (40 de ani), antrenorul celor de la CSM București și fost selecționer al naționalei feminine de handbal, nu înțelege cum naționala masculină a României a pierdut cu Feore, scor 26-28, în preliminariile pentru Euro 2024.

Pe 8 martie, naționala de handbal masculin înregistra una dintre cele mai mari umilințe din istorie, înfrângere în deplasare cu Insulele Feroe. Chiar dacă la retur „tricolorii” și-au luat revanșa sâmbătă și au învins acasă, Adi Vasile a avut un discurs dur. 

Adrian Vasile, despre eșecul rușinos al României cu Feroe

>

„Eu pun o întrebare. Cum reușește Feroe să crească niște jucători între 17 și 23 de ani, care sunt capabili să joace cu multă liniște și inteligență și care joacă în campionate scandinave foarte puternice, iar unii dintre ei semnează și cu echipe foarte puternice precum Kiel sau Fuchse Berlin?

Cred că asta e o întrebare foarte importantă pentru handbalul românesc. Altfel, o săptămână cu un antrenament și 2 meciuri după foarte multe zile petrecute într-un aeroport... Iertați-mă, dar nu aș vrea să fiu în papucii jucătorilor sau a antrenorilor de la echipa de băieți. Nu e nici pe departe ceva care să ajute performanța”, a declarat Adi Vasile. 

Citește și alte știri din handbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.