Liga 1

Scene rar întâlnite la derby-ul Clujului. CFR a primit 3 penalty-uri » Verdictul specialistului

CFR Cluj - U Cluj » După prima repriză, campioana își conducea rivala din oraș cu 3-0. În primele 45 de minute, gazdele au beneficiat de două lovituri de pedeapsă, ambele transformate.

Articol de Alexandru Barbu  —  luni, 13 martie 2023

CFR Cluj - U Cluj » După prima repriză, campioana își conducea rivala din oraș cu 3-0. În primele 45 de minute, gazdele au beneficiat de două lovituri de pedeapsă, ambele transformate. CFR a primit un penalty și în actul secund, ratat însă de Krasniqi.

În minutul 24, Ispas a blocat cu brațul o centrare trimisă de Boateng. Penalty evident, dictat imediat de „centralul” Marcel Bîrsan și executat pe centrul porții de Janga.

Același Ispas a comis un penalty, tot henț, în runda #8, când U Cluj a pierdut la limită, 0-1 cu Rapid.

CFR Cluj a primit două penalty-uri în prima repriză cu U Cluj

Apoi, în minutul 42, Remacle s-a dezechilibrat în tentativa de a-l evita pe Janga, întins pe gazon, și a atins balonul cu mâna, în cădere. De această dată, Bîrsan n-a sesizat live „infracțiunea”, a avut nevoie să revadă momentul la monitorul VAR pentru a dicta penalty.

Al doilea „11 metri” a fost transformat impecabil de Cristi Manea.

Krasniqi a ratat penalty-ul din repriza a doua

În minutul 79, la 3-0, a fost rândul lui Pițian să comită henț în careu. A fost a doua lovitură de pedeapsă la care „centralul” a avut nevoie de ajutorul VAR pentru a lua decizia corectă.

A 3-a oară a fost cu noroc pentru Gorcea, inspirat în fața lui Krasniqi.

Verdictul specialistului? „3 lovituri de la 11 metri clare, corect acordate”, a precizat la „Digi Sport Special” fostul arbitru internațional Marius Avram.

Ultima echipă din Liga 1 care a beneficiat de 3 penalty-uri: CSU Craiova, într-o înfrângere a oltenilor, 2-3 cu Gaz Metan pe 15 septembrie 2018.

Mai multe articole de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.