Liga 1

Ioan Andone dă de pământ cu noii conducători de la Dinamo: „Să gândească înainte de a vorbi”

Ioan Andone, legenda lui Dinamo, i-a criticat pe noii conducători ai clubului din „Ștefan cel Mare”.

Articol de Adrian Duţă  —  Monday, 13 March 2023

Ioan Andone, legenda lui Dinamo, i-a criticat pe noii conducători ai clubului din „Ștefan cel Mare”.

Eugen Voicu și Andrei Nicolescu l-au deranjat pe Andone după prima conferință de presă din postura de investitori la Dinamo. „Gloriile sunt bine-venite alături de noi, dar nu știu dacă experiența pe care o au mulți dintre ei este cea pe care ne-o dorim noi. 

Nu spunem nu, evident că mai sunt și excepții, dar în planul nostru, astăzi, nu intră în atenția noastră să colaborăm cu foști sportivi pe poziții de management”, a spus Eugen Voicu la prezentarea oficială.

Ioan Andone dă de pământ cu noii conducători de la Dinamo

„A fost o declarație de prost gust, care deranjează. Nu contează la ce s-au referit, trebuiau să se gândească înainte de a vorbi. Noi am facut Dinamo, noi, cei care ne-am rupt picioarele acolo, care am transpirat. M-a deranjat enorm, nu că aș vrea eu sa vin la Dinamo, că dacă voiam sa vin plăteam eu aștia 500.000 de euro. 

Nu e o mare sumă ce au dat ei. Foștii jucători ai lui Dinamo vor binele echipei mai mult decat ei. Ionuț Lupescu trebuie să ia acceptul lui Iacob? Păi a ajuns așa Ionuț Lupescu? Păi Ionuț Lupescu este cel mai avizat om din administrație fotbalului românesc. E cel mai pregătit om, a lucrat la UEFA. 

Nea Mircea Lucescu nu e bun să vină la Dinamo? Păi îi bagă în buzunar pe toți, și la bani, și la știință, și la administrație, și la ce vrei tu. Păi, nea Mircea nu e fost jucător al lui Dinamo? Cum poți tu să afirmi așa ceva? Normal că deranjează! Nea Mircea e de 10 ori mai bun decât Voicu și Nicolescu la un loc”, a spus Ioan Andone, conform sport.ro

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.