Liga 1

Gluma serii după CFR - U Cluj 4-0: „Eu și Camora ne ridicăm mai greu din pat dimineața”

+9 Foto
Camora (în imagine) și Deac sunt liderii CFR-ului / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Remus Dinu  —  marţi, 14 martie 2023

Ciprian Deac (37 de ani), „veteranul” lui CFR Cluj, a glumit pe seama vârstei sale, imediat după derby-ul câștigat autoritar în fața rivalei Universitatea Cluj, scor 4-0.

Întrebat deseori ia în calcul retragerea, liderul incontestabil al „feroviarilor” spune că nu se gândește momentan să pună ghetele în cui. Deac e conectat la miza meciurilor din play-off și e gata să cucerească alături de colegul Camora, 36 de ani, un nou titlu în Gruia.

Ciprian Deac: „Eu și Camora ne ridicăm mai greu din pat dimineața”

„În play-off va fi cu totul altceva, vom juca pe 3 puncte, nu pe unul și jumătate. Știm să jucăm meciurile cu presiune. Pentru mine, meseria de fotbalist e cea mai frumoasă. Ce poate fi mai frumos decât să câștigi bani din ceea ce-ți place?! 

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din derby-ul Clujului

Eu, Camora poate ne ridicăm mai greu dimineața din pat, dar cât vom putea, ne vom da sufletul pentru această echipă”, a spus Deac, la Orange Sport. 

Am vrut ca U Cluj să promoveze pentru oraș, pentru atmosferă, să jucăm pe stadioane pline. Dar noi am meritat total victoria, adversara a avut doar o ocazie.

Primele cinci echipe se vor bate la titlu în play-off. Fiecare meci va fi o finală. Ne bucurăm că vor fi stadioane pline. Rapidul are, de exemplu, suporteri faini. Mie nu-mi place să pierd nici cu prietenii la miuță, nici acasă. Voi știți că mă recuperez rapid și am avut și noroc de un organism care să mă ajute.

- Mario Camora, fundaș CFR Cluj

VIDEO. Simplu, ca pe PlayStation » Atac perfect al CFR-ului și gol cu călcâiul Krasniqi

>

CFR Cluj nu i-a dat nicio șansă echipei lui Sabău aseară, în derby-ul Clujului. Formația lui Dan Petrescu a făcut instrucție cu apărarea penibilă a „Șepcilor Roșii”, campioana fiind purtată spre o victorie facilă pe fondul sonor asigurat de galeria lui U. 

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.