Liga 1

Umilită de CFR Cluj pe teren, U Cluj și-a luat revanșa în tribune! Cifră greu de digerat pentru „feroviari”: au fost în deplasare pe teren propriu!

Fanii lui U Cluj au dominat ostilitățile în Gruia / Sursă foto: Facebook@ Șepcile Roșii

Articol de Remus Dinu, Cătălin Stroia  —  Tuesday, 14 March 2023

CFR Cluj s-a impus autoritar în derby-ul cu rivala Universitatea, scor 4-0. „Șepcile Roșii” s-au mulțumit doar cu victoria din tribune, unde le-au provocat „feroviarilor” o umilință greu de digerat.  

Suporterii lui U Cluj au fost prezenți în număr foarte mare în Gruia, dominând cap-coadă fondul sonor chiar dacă echipa lor era complet neputincioasă în fața rivalei din oraș

Gazeta a aflat că, oficial, „U-iștii” au fost majoritari în derby-ul de pe „Dr. Constantin Rădulescu”. Conform cifrelor notate în raportul de joc de observatorul Octavian Goga, 7.000 de fani de-ai echipei lui Sabău au fost prezenți în fieful CFR-ului, în comparație cu cei 6.000 de suporteri care au încurajat campioana.

Ultrașii lui U Cluj au umplut sectorul oaspeților și, în plus, au mai avut câteva mii de susținători și la tribună. 

Fanii lui CFR Cluj și-au vărsat nervii pe Cristi Balaj

De altfel, discuția tensionată dintre președintele Cristi Balaj și unii suporteri CFR-iști, surprinsă de televiziuni înainte de meci, a pornit tot de la invazia suporterilor Universității din Gruia.

Cristi Balaj, în dialog cu suporterii nemulțumiți ai lui CFR Cluj

Motivul? Miile de fani ai „Șepcilor Roșii” poziționați în zona laterală a tribunei a II-a au ocupat sectoare de stadion unde, în mod obișnuit, stăteau fani de-ai lui CFR Cluj cu abonament. 

Aceștia au fost nevoită să se multe în alte zone ale stadionului, ipostază care nu le-a picat tocmai bine. Fanii respectivi au avut și o alternativă, spun sursele Gazetei din Ardeal. Ultrașii din Peluza Vișinie le-au oferit posibilitatea abonaților să vină alături de ei în peluză, variantă care nu a fost pe placul tuturor.

VIDEO. Simplu, ca pe PlayStation » Atac perfect al CFR-ului și gol cu călcâiul Krasniqi

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.